LASTİK İŞ
ismail

ZORLU ADAYLIK İÇİN BAŞVURU YAPTI

Asayiş 09.11.2018 - 14:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ZORLU ADAYLIK İÇİN BAŞVURU YAPTI

İhsaniye eski Belediye Başkanı Necati Zorlu Saha çalışmalarına uzun süredir devam ediyor. Zorlu aAK parti ilçe teşkilatına aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

İhsaniye eski beleidye Başkanı Necati Zorlu 2019 Mart yerel seçimleri için Gölcük beeldiye başkanılığı için aday adaylığı başvurusunu Gölcük AK Parti İlçe Başkanlığına verdi. Zorlu "Adaylık başvurum ülkemiz ve Gölcük için hayırlı olsun" dedi. İhsaniye eski Belediye Başkanı, AK Parti’den geçtiğimiz dönem de belediye başkan aday adayı olan Necati Zorlu, ilçe binasına gelerek Mart 2019 seçimleri için belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı. Aday adaylığı başvuru formunu Gölcük İlçe Seçim Komisyonu Başkanı İbrahim Ulufer ve Teşkilat Başkanı Çetin Seymen aldılar. Başvuru sonrasında kısa bir konuşma yapan Ulufer hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti ve sözü Zorlu’ya bıraktı.  GÜLEN YÜZLERLE YÖNETİME TALİBİZ Zorlu yaptığı konuşmada, “Yep yeni bir Gölcük için gülen yüzlerle birlikte yönetime talibiz. Yönetimde güçlü olduğumuzu teknik alt yapımız, 26 yıllık belediye tecrübemizle bütünleştirerek daha yaşabilir bir Gölcük oluşturmak istiyoruz. Biz AK Partiliyiz,güçlüyüz, güçlü olacağız, güçlü kalacağız. Hep birlikte bütün teşkilat birimleriyle, ilçe başkanımızla, yönetim kadrolarımızla birlikte kol kola girerek Gölcük’ün burçlarına bayrağı dikeceğiz. Bütün arkadaşlara da başarılar diliyorum. Bu büyük bir dava bir sorun. Gölcük’ü idare etmek güzel şey. Biz bunu idare etmek istiyoruz. Önümüzde büyük bir seçim var. Hep birlikte güzel günler olacak inşAllah” diyerek sözlerini alkışlar arasında tamamladı. NECATİ ZORLU KİMDİR? 1962 yılında İhsaniye’de doğdu. İlköğretimini İhsaniye’de, orta öğrenimini Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi’nde, yüksek öğrenimini ise İTÜ Sakarya Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü 1986 yılında bitirip, İnşaat Mühendisi olarak tamamladı. Aynı yıl Ulaşlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde göreve başlayan Zorlu, 8 yıllık hizmetinden sonra 1994 yılında RP’den İhsaniye Belediye Başkanı seçilerek, başarıyla yürüttü. Türkiye’nin en önemli yatırımlarından biri olan Ford Otosan Fabrikası’nın bölgeye kurulmasında başrol oynayan Zorlu, “Bu bataklıktan otomobil çıkacak!” tarihi sözünün de sahibidir. 1999-2009 yılları arasında Ereğli ve Halıdere Belediyesi’nde Başkan Danışmanlığı ve Fen İşleri Müdürlüğü, 2009-2013 yılları arasında da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Köylere Hizmet Müdürlüğü’nde Mühendis olarak görev yaptı. Zorlu, evli ve 4 çocuk babası.
İhsaniye eski Belediye Başkanı Necati Zorlu Saha çalışmalarına uzun süredir devam ediyor. Zorlu aAK parti ilçe teşkilatına aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

İhsaniye eski beleidye Başkanı Necati Zorlu 2019 Mart yerel seçimleri için Gölcük beeldiye başkanılığı için aday adaylığı başvurusunu Gölcük AK Parti İlçe Başkanlığına verdi. Zorlu "Adaylık başvurum ülkemiz ve Gölcük için hayırlı olsun" dedi.

İhsaniye eski Belediye Başkanı, AK Parti’den geçtiğimiz dönem de belediye başkan aday adayı olan Necati Zorlu, ilçe binasına gelerek Mart 2019 seçimleri için belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı. Aday adaylığı başvuru formunu Gölcük İlçe Seçim Komisyonu Başkanı İbrahim Ulufer ve Teşkilat Başkanı Çetin Seymen aldılar. Başvuru sonrasında kısa bir konuşma yapan Ulufer hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti ve sözü Zorlu’ya bıraktı. 
GÜLEN YÜZLERLE YÖNETİME TALİBİZ
Zorlu yaptığı konuşmada, “Yep yeni bir Gölcük için gülen yüzlerle birlikte yönetime talibiz. Yönetimde güçlü olduğumuzu teknik alt yapımız, 26 yıllık belediye tecrübemizle bütünleştirerek daha yaşabilir bir Gölcük oluşturmak istiyoruz. Biz AK Partiliyiz,güçlüyüz, güçlü olacağız, güçlü kalacağız. Hep birlikte bütün teşkilat birimleriyle, ilçe başkanımızla, yönetim kadrolarımızla birlikte kol kola girerek Gölcük’ün burçlarına bayrağı dikeceğiz. Bütün arkadaşlara da başarılar diliyorum. Bu büyük bir dava bir sorun. Gölcük’ü idare etmek güzel şey. Biz bunu idare etmek istiyoruz. Önümüzde büyük bir seçim var. Hep birlikte güzel günler olacak inşAllah” diyerek sözlerini alkışlar arasında tamamladı.

NECATİ ZORLU KİMDİR?

1962 yılında İhsaniye’de doğdu. İlköğretimini İhsaniye’de, orta öğrenimini Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi’nde, yüksek öğrenimini ise İTÜ Sakarya Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü 1986 yılında bitirip, İnşaat Mühendisi olarak tamamladı. Aynı yıl Ulaşlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde göreve başlayan Zorlu, 8 yıllık hizmetinden sonra 1994 yılında RP’den İhsaniye Belediye Başkanı seçilerek, başarıyla yürüttü. Türkiye’nin en önemli yatırımlarından biri olan Ford Otosan Fabrikası’nın bölgeye kurulmasında başrol oynayan Zorlu, “Bu bataklıktan otomobil çıkacak!” tarihi sözünün de sahibidir. 1999-2009 yılları arasında Ereğli ve Halıdere Belediyesi’nde Başkan Danışmanlığı ve Fen İşleri Müdürlüğü, 2009-2013 yılları arasında da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Köylere Hizmet Müdürlüğü’nde Mühendis olarak görev yaptı. Zorlu, evli ve 4 çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.