LASTİK İŞ
ismail

ZÜHTÜ MÜRİDOĞLU AHŞAP HEYKEL SEMPOZYUMU BAŞLIYOR

Değirmendere 12.07.2016 - 13:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ZÜHTÜ MÜRİDOĞLU AHŞAP HEYKEL SEMPOZYUMU BAŞLIYOR

1993 yılından beri kısmen aralıklı olsa da gelenekselleşerek günümüze dek sürdürülen Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu’nun yirmi üçüncüsü 13 Temmuz 2016 -29 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılacak

1993 yılından beri kısmen aralıklı olsa da gelenekselleşerek günümüze dek sürdürülen Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu’nun yirmi üçüncüsü 13 Temmuz 2016 -29 Temmuz 2016 tarihleri arasında “Gölcük Vizyon 2023” kapsamında, Kocaeli Üniversitesi, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi işbirliğinde gerçekleştirilecektir.   Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi’nin işbirliğinde gerçekleşecek sempozyum; Dünyada ve Türkiye’de tek Ahşap Heykel Sempozyumu olma özelliğini taşımaktadır.   Türkiye’nin en uzun soluklu uygulamalı heykel sempozyumu olma özelliği taşıyan “Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu’na bu yıl; Güney Kore, Çin, Ukrayna’dan birer, Türkiye’den ise 3 sanatçı katılması beklenmektedir.   23. Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu bu yıl 3 yabancı, 3 yerli sanatçının katılımıyla 13 Temmuz Çarşamba günü saat 10:00’da Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Basın Toplantısı gerçekleştirilecektir.   23. Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu’na bu yıl katılan sanatçılar; Güney Kore, Çin, Ukrayna’dan birer, Türkiye’den ise 3 sanatçı katılacaktır. Katılımcı Sanatçılar; Sang-Heon Lee – Güney Kore, Xiao Jucheng – Çin, Mihail Levchenco – Ukrayna, Çağdaş Erçelik – Türkiye, Songül Girgin – Türkiye, Hüseyin Ceylan - Türkiye   Sempozyum Takvimi   13 Temmuz 2016 Saat: 10. 00 Sempozyum açılışı ve sanatçıların tanıtılması 29 Temmuz 2016 Saat: 19.00 Sempozyum kapanışı   NOT: Araçlar Kocaeli Basını için saat 09:00’da Kırmızı Kocaeli önünden,           Gölcük Basını için saat 09:30’da Belediye yanı Bim önünden kalkacaktır.  
1993 yılından beri kısmen aralıklı olsa da gelenekselleşerek günümüze dek sürdürülen Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu’nun yirmi üçüncüsü 13 Temmuz 2016 -29 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılacak

1993 yılından beri kısmen aralıklı olsa da gelenekselleşerek günümüze dek sürdürülen Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu’nun yirmi üçüncüsü 13 Temmuz 2016 -29 Temmuz 2016 tarihleri arasında “Gölcük Vizyon 2023” kapsamında, Kocaeli Üniversitesi, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi işbirliğinde gerçekleştirilecektir.

 

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi’nin işbirliğinde gerçekleşecek sempozyum; Dünyada ve Türkiye’de tek Ahşap Heykel Sempozyumu olma özelliğini taşımaktadır.

 

Türkiye’nin en uzun soluklu uygulamalı heykel sempozyumu olma özelliği taşıyan “Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu’na bu yıl; Güney Kore, Çin, Ukrayna’dan birer, Türkiye’den ise 3 sanatçı katılması beklenmektedir.

 

23. Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu bu yıl 3 yabancı, 3 yerli sanatçının katılımıyla 13 Temmuz Çarşamba günü saat 10:00’da Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Basın Toplantısı gerçekleştirilecektir.

 

23. Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu’na bu yıl katılan sanatçılar; Güney Kore, Çin, Ukrayna’dan birer, Türkiye’den ise 3 sanatçı katılacaktır. Katılımcı Sanatçılar; Sang-Heon Lee – Güney Kore, Xiao Jucheng – Çin, Mihail Levchenco – Ukrayna, Çağdaş Erçelik – Türkiye, Songül Girgin – Türkiye, Hüseyin Ceylan - Türkiye

 

Sempozyum Takvimi

 

13 Temmuz 2016 Saat: 10. 00 Sempozyum açılışı ve sanatçıların tanıtılması

29 Temmuz 2016 Saat: 19.00 Sempozyum kapanışı


 

NOT: Araçlar Kocaeli Basını için saat 09:00’da Kırmızı Kocaeli önünden,

          Gölcük Basını için saat 09:30’da Belediye yanı Bim önünden kalkacaktır.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.