LASTİK İŞ

VALİLİK UYARDI FIRTINA GELİYOR

Gündem 10.04.2025 - 17:11, Güncelleme: 10.04.2025 - 17:11
 

VALİLİK UYARDI FIRTINA GELİYOR

Kocaeli Valiliği, vatandaşları ilimize kıyısı bulunan Batı Karadeniz ve Marmara’da bu akşam saatlerinden Cumartesi akşam saatlerine kadar beklenen fırtınaya karşı uyardı

Kocaeli Valiliği’nden konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Karadeniz'de rüzgarın, yarın (Cuma) kuzey ve kuzeybatıdan, günün ilk saatleri ile 12.04.2025 Cumartesi, gün boyu doğu, batı ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, 11.04.2025 (Cuma) günü öğle saatlerinde batısında, 12.04.2025 Cumartesi günü akşam saatlerinden sonra doğusunda etkisini kaybetmesi beklenmektedir. MARMARA’DA BU AKŞAMDAN YARIN SABAHA KADAR Marmara'da rüzgarın, bugün (Perşembe) akşam saatlerinden sonra kuzeyinde, gece saatlerinde genelinde kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, 11.04.2025 (Cuma) günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.
Kocaeli Valiliği, vatandaşları ilimize kıyısı bulunan Batı Karadeniz ve Marmara’da bu akşam saatlerinden Cumartesi akşam saatlerine kadar beklenen fırtınaya karşı uyardı

Kocaeli Valiliği’nden konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Karadeniz'de rüzgarın, yarın (Cuma) kuzey ve kuzeybatıdan, günün ilk saatleri ile 12.04.2025 Cumartesi, gün boyu doğu, batı ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, 11.04.2025 (Cuma) günü öğle saatlerinde batısında, 12.04.2025 Cumartesi günü akşam saatlerinden sonra doğusunda etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

MARMARA’DA BU AKŞAMDAN YARIN SABAHA KADAR

Marmara'da rüzgarın, bugün (Perşembe) akşam saatlerinden sonra kuzeyinde, gece saatlerinde genelinde kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, 11.04.2025 (Cuma) günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.