ALP “CİVELEK’İN OLMAMASI GENEL MERKEZİN KARARI”

İl Başkanı Mahmut Civelek’in listede yer almamasının genel Merkezin kararı olduğunu belirtti. Alp “Bizim hedefimiz bu liste ile sekiz. Sekizden geri düşmem. Pazarlık yok sekiz olacak” dedi.

 AK parti İlçe Başkanı idris Alp Milletvekili listesiyle ilgili ilk açıklamasını basına yaptı. Alp “Milletvekili Listemizi Genel merkezimiz duyurdu. Bu liste Milletimize vatanımıza partimize hayırlı olsun. Bizim için önemli olan davadır. Bizim için önemli olan partidir. Bizim için önemli olan millete hizmettir. Listede yer alan vekillerimize hayırlı olsun diyorum” dedi.

GENEL MERKEZİN KARARI

Basının AK parti Milletvekili listesinde İl Başkanı İlk defa neden yok sorusuna Alp “Sebebini bilemeyeceğim ama bu günü kadar öyle temayül vardı. Bu gün Mahmut Başkanın listede olmamasıyla alakalı Genel Merkezin nasıl bir uygulama yaptığını ne gerekçeden yaptığını bilmiyorum. Bizim için önemli olan kişiler değildir. Listede kimin olduğu önemli değildir. Bu liste bizim listemizdir. 11 isimde bizim ismimizdir partimizin ismidir.

 

GÖLCÜK OLARAK AYIRMIYORUZ

 

Basının,Bu yakadan listede kimse yok. 5 tane aday adayı vardı. Hiç biri listeye giremedi. Bu seçmeni küstürmeyecek mi? Alp “Seçmenin belki bire bir tanıdıklarıyla ilgili kişisel istekleri olabilir. Ama seçmen o yaka yada bu yaka diye baktığını düşünmüyorum. Biz böyle bir şey görmüyoruz. İlçe, ilçe bakarsak işin altından bizde Genel Merkezde kalkamaz. Sonuçta Kocaeli olarak bakıyoruz. Tüm vekillerimiz Kocaeli’nin vekilleri. Ona bakarsanız Gölcük’ten de bir İl Başkanı var. İktidar partisinin İl Başkanı önemli bir aktördün. İşin bu yönünden kıyaslamaya kalkarsanız. Çok anormal bir refleks yada küskünlük yaşayacağımızı zannetmiyorum. Bizim hedefimiz bu liste ile sekiz. Sekizden geri düşmem. Pazarlık yok sekiz olacak” dedi.