BAŞKAN YAVUZ ‘BAYRAM, TÜM İNSANLIĞA BARIŞ GETİRSİN’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, Kurban Bayramı dolayısıyla dün açıklamalarda bulundu. Başkan Yavuz, yaptığı açıklamada “Tüm İslam aleminin, hatta akla ve vicdana sığmadığından dolayı tüm insanlığın Gazze ve Filistin halkı için yüreklerinin yandığı bu acı günlerin gölgesinde, zulmün dini, dili, ırkı, mezhebi olmaz gerçeğinin tüm dünyada ortak bir payda altında haykırışı, biraz da olsa sessiz çığlıkları gün yüzüne çıkarmıştır. Tüm dünya katil İsrail’in yaptığı katliama, insanlığın düsturu gereğince güçleri nispetince yaptıkları eylemlerle sessiz kalmamaktadır” dedi.

‘TÜM İMKANLARI SEFERBER ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Sözlerine devam eden Yavuz, “Ülke olarak mazlum Filistin halkına yapılan katliamların başından beri Sayın Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi görünen ve görünmeyen tarafı ile Filistinli kardeşlerimiz için tüm imkanları seferber etmekteyiz ve etmeye de devam edeceğiz. Çünkü nerede bir zulüm varsa oradaki ümmetin tek ortak ümidi, Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Bizler mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz. Filistin halkının da yanındayız ve onların yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

‘VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Başkan Yavuz, açıklamasının sonunda “Bu minvalde yerelde ve Büyükşehir belediyemiz ile Filistin halkının çektiği zulme dur diyebilmek adına yapılan tüm organizasyonlarda birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve Filistin halkının yaşadığı zulme dikkat çekebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. İslam aleminin bu sıkıntılı günlerinde birlik, beraberlik, dayanışma, paylaşma temelli, Müslümanların ortak sevinci olan Kurban Bayramı’nın tüm ümmete ve insanlığa hayır, huzur, barış ve bereket getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.