BAŞKANLARDAN İHH KERMESİNE ZİYARET

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Kadın Kolları Başkanı Dilek Özkan Kısa ve kadın yönetimi tarafından mazlum coğrafyaya destek olmak amacıyla kermes programı düzenledi. Tevfik Hoca Camii altında bulunan İHH temsilciliğinin önünde 3 gün boyunca sürecek olan kermese vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Kısa, amaçlarının yardımlarıyla dünya genelinde zor durumda olan bütün mazlumlara ulaşmak olduğunu belirterek, hayırseverlerden ve Gölcük halkından kermeslerine destek istedi.

‘DAHA FAZLA NE YAPABİLİRİZİN DERDİNDEYİZ’

İHH Gölcük Temsilciliği Kadın Kolları Başkanı Dilek Özkan Kısa, kermes hakkında yaptığı açıklamada “Ezber bozan kadınlar olmayı önemsiyorum. Bu yüzden ekibimiz kıymetli. Tüm mazlum coğrafyalar için yapmış olduğumuz bir kermes. Daha önce de yaptığımız çalışmalar. Devamını getiriyoruz. Bizler daha fazla ne yapabilirizin derdindeyiz. Yani ateşin her yeri sardığı malum. Artık hepimizin gözle görülür ve çemberin daraldığını anladığımız zamanlar. Bizler inanan insanlarız. Umudumuz kaygımızdan her zaman için daha çok” dedi.

‘BU BİR EKİP İŞİ’

Kısa, “Bu yüzden kermesimizden elde ettiğimiz gelirler çok kıymetli yerlere gidecek. Bütün mazlum coğrafyalarda keçi projemiz var, dikiş makinası projemiz var, yetimlerimiz var. Zaten daimi inşallah zaferli projelerle olması niyazıyla daimi uğraştığımız bir Gazze’miz var. Bütün mazlum coğrafyalarda dokunabildiğimiz bir ailede bugün bizim sayemizde tok yattıysa bu bizim için büyük bir mutluluktur. Takdir edersiniz ki bu bir ekip işi. Bu yüzden hep beraber olabilmek kıymetli, Allah izin verdiği müddetçe biz çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

‘GAYRETLİ BİR ŞEKİLDE YOL ALMAYA DEVAM EDİYORUZ’

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, ise yaptığı konuşmada “Hakikaten biz İHH Gölcük Temsilcisi olarak elimizden geldiği kadarıyla tüm ihtiyaç sahibi, yetim başta olmak üzere onların yanlarında olma gayreti içerisindeyiz. Ayrıca bu projeleri uygularken genel merkezimizin belirlediği plan ve program çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gayretli bir şekilde yol almaya devam ediyoruz. Başta kadın kolları başkanımız ve ekibi ile bizim erkek teşkilatımızın mensuplarından Allah razı olsun. Kermesimiz 3 gün sürecek ve Gölcük halkımızın daha şimdiden yoğun ilgisi ile karşılaştık. Tüm hayırseverlerimize ve Gölcük halkımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

BÜYÜKAKIN’DAN STANTLARA ZİYARET

İHH Gölcük Temsilciliği Kadın Kolları yönetimi tarafından açılan kermes stantlarını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve beraberindeki heyet ziyaret etti. Büyükakın, İHH Gölcük’ün Kadın Kolları yönetimini tebrik ederek, ülkemizin mazlum coğrafyalarının umudu olduğunu vurguladı. İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, Kadın Kolları Başkanı Dilek Özkan Kısa ve İHH Kadın Yönetimi ziyaretleri için Başkan Büyükakın’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.