ÇALIŞKAN ‘GÖLCÜK İÇİN BÜYÜK ÖNEM ARZ ETMEKTE’

“Gölcük dar bir alana sıkışmış bir ilçe görüntüsünden kurtulmalı bunu çok sık dile getiriyoruz. İlçemizi yönetenler bu kısır yapıyı bozmuyor ya da bozmak istemiyor. Ama ilçemizin nüfusu arttıkça kendi alanlarını kendisi oluşturmaya başlıyor ancak bu sefer de bu gelişmenin önünü açacak adımlar atılmıyor. Bunun en güzel örneği, Çiftlik Mahallesi’ndeki İhsaniye Adnan Menderes Caddesi’dir. Yeni yapılaşma sonucunda hareketli, canlı bir cadde kendiliğinden oluştu. Ama belediye buna katkı sağlayacak adımları atıyor mu? Maalesef hayır” dedi.

‘PARK YAPILMALI’

Başkan Çalışkan, a, “Çiftlik Ulu Camii arkasındaki boş alan seçim döneminde park yapılacak diye gündeme gelmişti. Şu anda bu konu ile ilgili tek bir gelişme yok. Caddenin başlangıcı olan alana atıl malzemeler konulduğundan kötü bir görüntü oluşturmakta. Halkımızın daha nezih bir caddede yaşaması adına bu durumun bir an önce çözüme kavuşturulmasını, yine aynı cadde üzerinde bulunan belediyemizin Makine Bakım ve İkmal Amirliği’nin buradan kaldırılmasını, Adnan Menderes Caddesi’nin, Gölcük’ümüzün prestij caddelerinden biri haline getirilmesini, aynı şekilde İpekyolu Mahallesi’ndeki Fen işleri Müdürlüğü’nün de kaldırılarak şehrin dışında bir alana taşınmasını ve oradaki köprünün genişletilerek ulaşımda kolaylık sağlanmasını ivedilikle talep ediyoruz” diye konuştu.

‘GÖLCÜK İÇİN BÜYÜK ÖNEM ARZ ETMEKTE’

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Çalışkan, “Yazlık ’tan Ulaşlı’ya kadar olan ilçemizi güzelleştirmek ve katkı sağlamak için hepimiz bu çalışmalara destek vermek düşüncesindeyiz. Belediye Başkanımız “Gölcük’ümüzün kötü şeylerle anılmasını istemiyorum” diyerek belediye meclisinde bazı hususlarda komisyon kurulmasını istemiyor. Lakin günlerdir ülke gündemini meşgul eden İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil isimli iki genç kızımızın katledilmesi olayı gibi bir olayla karşılaşmamak adına neler yapılıyor. Genç kızlarımızı katleden cani gibilerinin Gölcük’te de olmaması için dua etmekten başka bir şey yapılıyor mu? Bu tip canilerin beslenebileceği, eylem yapabileceği, bakımsız, sahipsiz birçok alan oluştu. Bir an önce bu alanların kontrol altına alınarak projelendirilmesi ve sosyal hayata kazandırılması Gölcük için büyük önem arz etmektedir” diyerek açıklamalarını tamamladı.