ÇAVDAR ''BİZ SEÇİME HAZIRIZ''

bBaşkan Çavdar "Altılı masa, ABD nin muhalefeti desteklemeliyiz açıklamalarından mıdır yoksa HDP’nin kapatılma olayından mıdır bilinmez. İkisinede gözkırpmakta, bizi görün, bizi seçtirin yarışındadır. Anayasanın ilk 4 maddesinin değiştirilmesi, özerklik, kürtçe öğretmen sözleri, 66.maddede değişiklik, eğitim, pkk ve pyd yapılan onca güzelleme, ihalar sihalara dokunma, başlıca örnekler.

KANDİLLE AÇIKÇA GÖRÜŞECEKLERİNİ İFADE ETTİLER

Bunlara geçen gün bir yenisi daha eklendi. Kılıçdaroğlu’nun komuta kademesine parmak sallamasından sonra Meral Teyze yerinde duramamış Diyarbakır’da yaptığı konuşmasında çözüm sürecini yeniden gündeme alacaklarını duyurmuştur. Kandille görüşeceklerini açıkça ifade etmiştir.

ORTAK TEK NOKTALARI AÇILIM SÜRECİ İÇİNDE VERİLEN VAADLER

Bir türlü adaylarını açıklayamayan, vizyonunu ortaya koyamayan, ne yapacağını bilmeyen, her bir masa üyesinin farklı farklı açıklamalarından görüyoruzki ortak bir fikir etrafında toplandıklarına değil, Cumhur İttifakını yıkalımda sonra ne olsun anlayışını benimsediklerini göstermektedir. Ortak tek noktalarının  Açılım Süreci için verilen vaadler olmasıda ayrıca incelenmesi gereken bir konudur.

 

BİZ SEÇİME HAZIRIZ

 

MHP iki senedir sahada faaliyetlerini sürdürüyor.Bizde göreve geldiğimizden beri İlçemizde sürekli olarak  vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenip,fikirlerini dinledik.Bu da partimize olan teveccühü arttırdı ve üye sayılarımıza yansıdı.Yeni yerimizde yeni üyelerimiz ile Lider Ülke Türkiye yolunda sözleşmeye devam ediyoruz.

KOMŞUM NASILSIN PROGRAMI DEVAM EDECEK

İlçemizde gerçekleştirdiğimiz, Köy,esnaf ve komşum nasılsın programlarımıza ara vermeden devam ediyoruz.Vatandaşlarımızla iç içeyiz. Bu programlarımız İl yöneticilerimizin de desteğiyle her hafta komşum nasılsın programları ve esnaf gezilerimiz ile devam edecek.

Geçmiş dönemlerde partimizde görev almış, Ocaklarımızda yöneticilik yapmış değerli abilerimizle istişare kurulu oluşturduk. İkincisini yaptığımız toplantıda kıymetli abilerimizin, dava arkadaşlarımızın fikirleriyle adım adım 2023 Türk Yüzyılına ilerliyoruz. Bölücülüğün karşısında duvar olmaya çalışmalarımızda devam edeceğiz.