CHP’DEN İYİ PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve yönetimi, geçtiğimiz süreçte İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı görevine atanan Mustafa Çalışkan ve yönetimine bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Uzuner, Çalışkan ve yönetimine hayırlı olsun temennisini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette ortak gündem Gölcük olurken, iki başkanda bir süre ilçe gündemi hakkında sohbet etti. İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Çalışkan, ziyaretleri için CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve yönetimine teşekkür etti.

‘GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM’

İki partinin yöneticileri arasında samimi sohbet ile gerçekleştirilen ziyarette, ilk söz alan CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, “Öncelikle İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevine atanan Sayın Mustafa Çalışkan beyefendiye yeni görevinde başarılar diliyorum. Bizim ortak amacımız her zaman Gölcük olmuştur ve Gölcük’e katkı sunacak doğru projelere destek vermeye hazırız. Ben bir kez daha Mustafa beyefendiye ve değerli yönetimine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

‘GÖLCÜK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Çalışkan, “Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sayın Mehmet Uzuner beyefendi ve yönetimine ziyaretlerinden ve güzel temennilerinden ötürü teşekkür ediyorum. Mehmet Bey’in de söylediği gibi bizler görevimize başladığımız günden beri Gölcük’ün kalkınması ve daha iyi projelerin hayata geçirilmesi için çalışıyoruz. Bu konuda ilçemizin doğru projelere ihtiyacının olduğu muhakkaktır. İYİ Parti olarak bizler her Salı günleri Gölcük halkımızın sorunlarını dinlemek için güzel bir proje başlatıyoruz. Halkımızı her hafta partimizde misafir edip; istek, talep ve sorunlarını dinleyeceğiz. Gölcük’ün sorunlarını her zaman dile getireceğiz. Ayrıca ilçemizin gelişimi adına çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.