CHP’Lİ KADINLAR, AŞURE İKRAM ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, hafta sonunda Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda vatandaşlara aşure ikramı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen etkinliğe CHP İl Yöneticileri, CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve yönetimi, CHP Gölcük Belediye Meclis Üyeleri ve birçok partili ile vatandaşlar katılım gösterdi. Gerçekleştirilen etkinlikte standın kurulmasının ardından vatandaşlara aşurelerin ikramına başlandı. Toplamda bin kişilik aşureye, halkın ilgisi de yoğun oldu.

‘BİN KİŞİLİK BİR AŞURE İKRAMIMIZ OLDU’

Gerçekleştirilen programla ilgili düşüncelerini dile getiren CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Ulviye Yılmaz, “Aşure ayı içerisinde olmamız dolayısıyla bizler de CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları olarak halkımıza aşure ikramında bulunmak istedik. Bundan dolayı parti olarak hazırlıklarımızı yaptık. Toplamda bin kişilik bir aşure ikramımız oldu. Halkımızla bir araya geldiğimiz ve aşure ikram ettiğimiz için bizler de oldukça mutluyuz. Halkımıza da göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

‘BİRLİK VE BERABERLİĞİ ARTTIRIYOR’

Başkan Yılmaz, açıklamasının devamında “Geride kalan senelerde yine parti yönetimimiz olarak, kadın kolları olarak halkımıza aşure ikramında bulunmuştuk. Bu sene de bu etkinliğimizi yapmaktan mutluluk duyduk. Bu vesile ile birlik ve beraberliğimizi de arttırma konusunda aşure ikramının da faydalı olduğunu düşünüyoruz. Bizler her zaman halkımızın yanındayız. Bu ikramımızı da parti ve insan ayırt etmeden yaptık. Biz ayrımcılıktan değil, birleştirmekten yanayız. Tüm halkımıza afiyet olsun diyor, böyle günlerde yeniden bir araya gelmeyi diliyoruz” dedi.