HUZUREVİNDE HUZURLU BİR GÜN

Gölcük Huzurevi  Müdürü Sema Taşdemir, Gölcük Huzurevini Yaşatma Derneği Başkanı  Saime Türkmen’in düzenlediği Mevlide Kaymakam Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş katıldı.

 YAŞLILARIN KAYMAKAM SEVGİSİ

Huzur evinde kalan  yaşlılarımız Kaymakam Adem Yazıcı’yı kendi çocukları yerine koymuşlar. Hepsi tek tek Yazıcı’ya sarılarak ”kaç günüdür neredesin” diye soruyor. Yaklaşık bir aydır ziyarete gelemediğini belirten Yazıcı’ya Huzur evi sakinleri “daha sık gel seni özledik” cevabını verdiler.  Kaymakam Yazıcı ise bundan sonra ziyaretlerini daha sık yapacağını belirtti. Yazıcı tüm Huzur evi sakinleri ile tek, tek ilgilenirken kısa süre önce böbrek nakli olan Ferit Bozbıyık’ı odasında ziyaret etti. Ferit amca “Kaymakamım iyileştikten sonra birlikte kutlama yapalım” dedi. Kaymakam Yazıcı’da hep birlikte iyileşmenizi kutlarız dedi.

 KAYMAKAM VE BAŞKAN’DAN HEDİYE

Kaymakam Adem yazıcı ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaşlılar haftası nedeni ile Huzur evi sakinlerine hediye dağıttı. Hediye dağıtımının ardından Mevlid okutuldu.

 HANIMLAR HUZUR EVİNİ ZİYARET ETTİ

Her ay bir araya gelen İlçemizdeki Kurumlarda görev yapan müdürler ve Bayan Muhtarlar bu ayki buluşmalarını Huzurevinde yaptı. Yaşlılarımıza çiçek hediye eden hanımlar onlarla birlikte sohbet edip öğle yemeği yedi.

Huzurevinde kalan sakinlerimiz ziyaretten dolayı memnunluklarını ileterek herkesi Huzurevine gelerek kendilerini ziyaret etmesini istediler.