‘’ÖNCELİĞİMİZ GENÇLİK MERKEZİ YAPILMASI’’

Gölcük Kavaklı Mahalle Muhtarlık adaylığını açıklayan Selahattin Yılmaz, “mahallemizin birçok eksikleri var. Bunları proje haline getirdim. Ama Mahallemizin en önemli önceliğimizin gençlik merkezi kurulmasıdır” dedi.

DERNEK YÖNETİMLERİNDE GÖREV YAPIYOR
2019 yerel seçimlerine az bir zaman kala Mahalle muhtar adayları açıklandı. Bu kapsamda Gölcük Kavaklı Mahalle Muhtar adayı Selahattin Yılmaz kendini tanıtarak adaylığının açıkladı. Selahattin Yılmaz; “ben 1970 yılında Gölcük Kavaklı Mahallesinde doğdum. İlk ve ortaokulu Gölcük Kavaklıda okudum. Ardından vatani görevimi Kayseri ilinde tamamladım. İkamet ettiğim mahallemde esnaf olarak hizmet veriyorum. 2004- 2009 yılları arasında Gölcük Belediye Meclis üyesi olarak hizmetlerimi devam ettirdim. Şu anda Seka Doğanspor kulübünde yönetici olarak görev yapıyorum. Aynı zamanda Gölcük Muş Dağarası Köyü Derneği yönetim kurulu olarak görevimi sürdürüyorum. Halen Kavaklı Mahallesinde ikamet etmekteyim. Evli 4 çocuk babasıyım. 

MAHALLEME İZMET ETMEK İSTİYORUM
Halka hizmet etmek çok güzel. Bende bu yerel seçimlerin başlaması ile ikamet ettiğim mahallemize hizmet için yola çıktım. Yıllardır aynı mahallede yaşadığım için mahallemizin önemlin eksiklerini çok iyi biliyorum. Bu vesile ile mahallemizdeki eksikleri proje haline getirdim. Mahalle sakinlerimin teveccühü ile bu projeleri hep birlikte işleme koyacağız. Benim birinci projem mahallemizin gençleri için gençlik merkezinin oluşmasıdır. Çünkü mahallemizin gençleri spor yapmak için, bilgi depolaması için bir merkezin olması şarttır. Bu benim için en önemli projedir. Yine önemli projelerden biri ise ev hanımlarına yöneliktir. Ev hanımları evde boş durduğunda mutlaka bir el işi yapıyorlar. Ev hanımları bu yaptığı el işlerini aileye katkı sağlamak için bir yerin oluşumu çok önemlidir. 


EV HANIMLARI ÜRETTİKLERİNİ SATACAKLAR
Yani kermes gibi kendi ürettikleri tezgahta satarak ev ekonomisine katkı sağlamasında destek olmaktır. Buna benzer birçok projelerim var. Tabi ki tüm bu projelerin uygulanması muhtarlık bütçesi ile değil. Zaten muhtarların yaptırım bütçesi yoktur. Muhtar olarak bu projeleri yetkili birimlerle paylaşmak ve projenin uygulanması için işin takipçisi olmalıyız. Muhtarları yetkisi sadece mühürdür. Muhtar Halk ile resmi kurumlar arasındaki bir köprüdür. Bende mahalleme en iyi hizmeti verebilmek için bu köprüyü en iyi şekilde kullanacağım. Muhtarlık çok farklı bir duygudur. Çünkü halkla iç içe olmak, birlikte hareket etmek, yardıma muhtaç insanlara destek olmak çok güzel bir duygudur. Muhtar 7/24 mahalle halkı ile iç içe olması ve halkın dertleri ile dertleşme, sıkıntısına çözüm aramak, sevincini, üzüntüsünü paylaşmaktır. Bu duygu ve düşüncelerim ile mahalleme hizmet için yola çıktığım bu seçimde tüm mahalle sakinlerimizin desteklerini bekliyoruz” dedi.

Fahri Haner