'EL FENERİ' TÜM KİTAPÇILARDA


Buğra Baransel Yılmaz’ın yazdığı El Feneri kitabı tüm kitapçılatda satışa çıktı. "Hakikatten kaçan, köle olur. Kavramaya çalışan ise tamamlanır. İnsan, anlamak için çaba harcamayacaksa neden aklı kafasında taşır da kendine yük eder? Bu eser, “Zor soru yoktur, henüz cevabı bilinmeyen soru vardır.” anlayışından hareketle akıllardaki soruları gidermeyi ve karanlıkları aydınlatmayı amaçlamaktadır. Hakiki bir iman, şüpheyle başlar. Zira kuşku duymayan kişi, bakmaz, bakmayan görmez, görmeyen kör ve şaşkın kalır.
Bu eser ile temas kurduğunuz an, El Feneri’nin ışığını açmış olacaksınız. Ve umulur ki bir daha hiçbir şey, eskisi gibi olmayacak. El Feneri, sizi güneşe ulaştırıncaya kadar açık kalacak ve yolunuzu aydınlatmaya devam edecek. Vesselam."

 

 

 Buğra Baransel Yılmaz kimdir 07.02.1990 tarihinde Erzincan’ın Otlukbeli ilçesinde dünyaya geldi. İşletme fakültesi lisans mezunu. Uzun yıllar olasılık, istatistik ve kuantum bilimlerinin yanı sıra inancın esasları, dini metinlerin çeşitlilikleri gibi konular hakkında araştırmalar yaptı. Bu konularda uzun süre internet sitelerinde makaleler yazdı. Bir dönem Türkiye İstatistik kurumunda veri analisti olarak görev aldı. Şimdi ise özel bir şirkette görev yapmakta.