"TÜRKİYE'NİN GÜCÜ GENÇLİĞİ"

Gölcük İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Ceyhan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

İşte Müdür Ceyhan'ın mesajı;
Müdür Ceyhan "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919 da Samsun'a çıkışıyla başlayan Kurtuluş mücadelesi; tarihin tozlu sayfalarında bırakılmak istenen bir milletin şahlanarak, küllerinden yeniden doğuşuna giden yoldaki ilk adımdır. Bu ilk adımda yakılan istiklal meşalesiyle Aziz Milletimiz; Vatanı, bayrağı ve mukaddes değeri uğruna tüm imkânsızlıklara ve yokluğa rağmen kahramanlık destanları yazabildiğini tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir.
19 Mayıs’ı gençlerimize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz" sözüyle gençlerimize duyduğu güveni ve onlara olan inancını vurgulamıştır.

Sevgili Gençler,
Geleceğin teminatı olan sizlerin başta bilim, kültür, sanat, eğitim ve spor olmak üzere hayatın her alanında elde edeceğiniz başarılarla ülkemizin gücüne güç katacağınıza olan güvenimiz tamdır. Çağdaş uygarlık seviyesinin üzerinde bir Türkiye hedefine giden yolda gösterilecek her türlü çaba, ülkemizin dünyada hak ettiği yerini almasına ve korumasına katkı sağlayacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü, aziz milletimizin bağımsızlığı, huzur ve refahı için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, sevgili gençlerimizin ve hemşerilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.

Hasan CEYHAN
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü