PayFix Ücretsiz Para Gönder

PayFix Ücretsiz Para Gönder

2024 yılında PayFix ücretsiz para gönder işlemlerinizi en basit ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. PayFix, Türkiye'nin en kaliteli ve kurumsal kimliğe sahip olan elektronik cüzdandır. Cüzdan, profesyonel geliştirici bir ekip tarafından titizlikle hazırlanmıştır. Bu nedenle PayFix sadece Türkiye üzerinden değil, aynı zamanda Avrupa üzerinden dahi yoğun olarak tercih ediliyor. Öte yandan PayFix profesyonel anlamda hizmetler sunar. Sistem üzerinden herhangi ücretler ödemeden Türk Lirası ve diğer yabancı para birimleri üzerinden yurt içi ve yurt dışına para gönderimi yapabilirsiniz.

PayFix üzerinden para gönderimlerinizi bireysel olarak gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz söz konusu uygulama üzerinden herhangi yabancı ülkeye de para gönderebilirsiniz. PayFix en geniş düzeyde finansal işlemler sunar. Platform bu nedenle Türkiye ve yurtdışındaki birçok e ticaret firmaları tarafından tercih ediliyor. PayFix sizleri para gönderiminde mağdur etmez. Tam aksine sistem kusursuz bir şekilde işlev sunar. PayFix üzerinden teknik sorunlar yaşamanız söz konusu değildir.

 

PayFix ile para gönderimlerinizi gizlilik prensibi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Çünkü PayFix tamamen gizlilik ilkesi üzerinden hizmetler sunar. Platform kuruluş döneminden buyana gizlilik ilkesine sahiptir. Bu nedenle binlerce aktif kullanıcılar para gönderimlerinde PayFixten güvenle faydalanabiliyor.

PayFix 7/24 Para Gönderimi

PayFix 7/24 kesintisiz olarak para gönderimi yapabilirsiniz. PayFix üzerinden 7/24 paranızı gönderebilirsiniz. Uygulamanın aynı zamanda mobil uygulaması da yer alıyor. Bu bağlamda dilerseniz Google Play ya da Google Store üzerinden PayFix mobil uygulamasını da akıllı telefonunuza anında indirebilirsiniz. PayFix para gönderimlerinizi limitsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. Uygulama üzerinden ister toplu para ister parçalar halinde para göndermeniz mümkündür.

PayFix Para Gönderim Aşamaları

PayFix üzerinden para göndermek istediğinizde yapmanız gerekenler son derece kolaydır. İlk olarak uygulamayaı giriş sağlayın. Panelinizin sol kısmında yer alan PayFix ücretsiz para gönder bölümüne giriş sağlayın. Buradan karşı tarafın banka iban numarasını ve göndermek istediğiniz para miktarını yazabilirsiniz. Böylece PayFix tarafından para gönderim talebiniz otomatik olarak işleme alınacaktır. PayFix para göndermede üzerinizdeki ağır yükü kaldırıyor. Dolaysıyla artık yurt içi ve yurt dışına para gönderimlerinde banka şubenize gitmeniz gerekmiyor. Tüm bankacılık işlemlerinizi sadece PayFix elektronik cüzdan üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Fatura ödeme ve Sorgulama Hizmeti

Online ve her yerden kolaylıkla faturalarınızıda ödeyebilirsiniz, yada sorgulayabilirsiniz. Dilerseniz otomatik ödeme talimatı vererek her ay gelen faturalarınızı düşünmenize gerek kalmaz, Su, elektrik, telefon, internet faturası ödeme hizmeti. PayFix sizin için hayatınızı kolaylaştırmak ve güncel teknolojiler için 7/24 çalışmakta ve gelişmektedir. Ayrıca herkesin kolaylıkla kullanabileceği mobil pos https://www.payfix.com.tr/sayfa/mobil-pos.html sayfamızı da inceleyebilirsiniz.