BAŞKAN ÖZDEMİR'DEN TARAFTARA ÇAĞRI

Gölcükspor Kulüp Başkanı Kadir Özdemir, yeni sezon öncesi kulübün hedefleri ve yapılan hazırlıklar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 16 Ağustos Cuma günü yapacağımız ilk antrenmanda tüm basın ve medya kuruluşları ile taraftarlarımızı aramızda görmek istiyoruz.

YÖNETİM KURULUMUZ SIKI ÇALIŞTI
Gölcükspor Kulüp Başkanı Kadir Özdemir, yeni sezon öncesi kulübün hedefleri ve yapılan hazırlıklar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdemir, takımın ilk antrenmanını 16 Ağustos Cuma günü gerçekleştireceğini belirterek, "Bu yıl hedeflerimiz var ve takımımıza olan güvenimiz tam. Ben ve yönetim kurulumuz, teknik heyetimizle birlikte büyük bir inançla çalışıyoruz. Yapacağımız ilk antrenmanda tüm basın ve medya kuruluşları ile taraftarımızı aramızda görmek istiyoruz.

TARAFTARLARA ÇAĞRIDA BULUNDU
Taraftarlarımıza da seslenmek istiyorum; bu sezon sonuna kadar desteğinizi esirgemeyin, çünkü bu yıl hep birlikte başaracağız," ifadelerini kullandı.

SAHALARIMIZ DÜZENLENİYOR
Başkan Özdemir, saha çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğüne de dikkat çekti. "Antrenman ve maç sahalarımızın bakım ve düzenleme çalışmaları devam ediyor. Süreci yakından takip ediyoruz ve sahalarımızın, sezonun ilk maçına tam anlamıyla hazır hale geleceğine eminiz," dedi.