İKİZ, ‘İLÇEMİZE DEĞER KATMAYI SÜRDÜRECEĞİZ’

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) Başkanı İsmail İkiz, yeni döneme Ekim ayında başlayacaklarını söyleyerek, üyelerine yönelik eğitim ve çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. İlçemize kurulduğu günden bugüne kadar birbirinden değerli fotoğraf sanatçılarını getiren, birçok üyelerini fotoğraf sanatıyla tanıştıran Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği yeni dönemde de önemli çalışmalarıyla ilçemize katkı sunmaya devam edecek. Dernek Başkanı İsmail İkiz, geriye dönük yaptıkları çalışmalardan mutluluk duyduklarını söylerken, yeni sezona Ekim ayında başlayacaklarını belirtti.

‘SEZONA EKİM AYINDA BAŞLAMAYI PLANLIYORUZ’

Başkan İkiz, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Derneğimiz 15 Eylül 2008 tarihinden beri çalışmalarını başarıyla sürdürmektedir. Gölcük’ümüzün adını gerek yurt içinde gerekse yurt dışında elde ettiğimiz başarılar ile duyurmaya devam ediyoruz. Üyelerimiz derneğimizden aldığı eğitimler ile fotoğraf konusunda hayallerine kavuşarak, başarılar elde etmektedir. Yeni sezona Ekim ayında başlamayı planlamaktayız. Yeni sezonda da birbirinden değerli Fotoğraf sanatçısı dostlarımızı ağırlayıp sunum programlarımızı gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

‘KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK’

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) Başkanı İsmail İkiz, son olarak, “Fotoğrafa meraklı olanlar, fotoğraf çekmeyi sevenler derneğimize gelerek eğitimlerimize katılabilir. Derneğimizin kapısı fotoğrafseverlere her zaman açık. Yeni dönemde de kaliteli eğitimlerimiz, güzel etkinlik ve faaliyetlerimizle üyelerimize hizmet vermeyi sürdüreceğiz. Umarım tüm üyelerimizle birlikte birçok başarı elde edeceğimiz güzel bir sezon geçiririz. Bizler sanata katkı sunmaya devam edecek, ilçemizin adını başarıyla duyurmayı sürdüreceğiz” diyerek açıklamalarını tamamladı.