GÖLCÜKSPOR SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gölcükspor, ikinci etap çalışmalarını Bolu Termal Otel’de sürdürüyor. Kırmızı Siyahlılar, sezon öncesi hazırlıklarını günde iki antrenmanla devam ettiriyor. Futbolcular, yoğun antrenman programıyla yeni sezona fiziksel olarak en iyi şekilde hazırlanmak için güç depoluyor.

GÖLCÜKSPOR GÖLCÜĞÜ GEZDİ

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gölcükspor, Bolu'daki kamp çalışmaları kapsamında Gölcük Milli Parkı'nda keyifli bir yürüyüş gerçekleştirdi. Takım, yoğun antrenman programına kısa bir ara vererek doğanın tadını çıkardı ve moral depoladı. Kırmızı Siyahlılar, hem fiziksel hem de mental açıdan yenilenerek yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

BARBERKÜ PARTİSİNDE BİR ARAYA GELDİ

Gölcükspor, kamp yaptıkları Termal Otel’de düzenlenen barbekü partisinde bir araya gelerek keyifli anlar yaşadı. Oyuncular ve teknik ekip, yoğun antrenman temposuna kısa bir mola vererek birlikte vakit geçirmenin tadını çıkardı. Barbekü partisi, takım içindeki moral ve motivasyonu artırırken, sezon öncesi hazırlıklara da eğlenceli bir ara oldu.

Çilimli Belediyespor ile Karşılaşacak

Gölcükspor, ikinci etap kampının ilk hazırlık maçını bugün saat 15.00’te Çilimli Belediyespor ile oynayacak. Ayrıca, takım 11 Eylül Çarşamba ve 14 Eylül Cumartesi günlerinde iki hazırlık maçı daha yaparak kampı sonlandıracak. Bu maçlardaki rakip takımlar ise henüz belirlenmedi.