DURMAZ 'ESER HİZMETLERİ İLE SEÇİMLERDE GÖLCÜK’Ü YENİDEN ALDINIZ'

Programa AK Parti Genel merkez engeller koordinasyon Merkez Başkanlığı ve Sosyal Politikalar birim başkan yardımcı Cemal Donat, AK Parti Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz , AK parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, Gölcük belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Uzuner, Meclis üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Ana kademe Yöneticiler katıldı.

VATANDAŞIMIZ İLE BARIŞIK PARTİYİZ

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen Şehir Buluşmaları kapsamında AK Parti İlçe Başkanlığında AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz açıklama yaptı. Yavuz “Donanma kenti diye anılır halkı ve milleti ile barış kendir. Sorununuzu içimizde çözeriz. Teşkilatımızda birçok arkadaşımızla beraber İlk günden beri görev yapıyoruz. O günden beri hiç bir parti Gölcük ‘de bize yaklaşamadı. Belediye başkanımızın gayreti, bayanlarımız evde işlerini çocuklarını bırakıyorlar gençlik kollarının emeği var. Uyum olduğunda başarı oluyor. Sizleri ağırlamak onur verdi. Cumhurbaşkanımızın derdi bizim derdimiz. Biz bu bilinçle partimize hizmet veriyoruz. Vatandaşımız ile barışık partiyiz” dedi.

 

ESER HİZMETLERİ İLE SEÇİMLERDE GÖLCÜK’Ü YENİDEN ALDINIZ

AK Parti Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz   ‘Gölcük’te olmaktan mutluyum. 30 yıl önce SEKA’da staj yapmıştım. O dönem Gölcük’e geldiğim. Sevdiğim ilçe. Türkiye buluşması kapsamında geldik. Kocaali’de Gölcük ’de güzel işlere imza atacağız. Gölcük ve Kocaeli teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerde eser hizmeti ile tekrar Gölcük’ü aldınız. Geçen hafta Cumhurbaşkanımızı ağırladınız. Gölcük ve Kocaeli’nin bize verdiği destek il sizleri daha iyi eserlerle buluşturmak görevimiz. Her zaman halkımızla beraberiz bugün Gölcük'te istek ve sıkıntıları dinleyeceğiz. Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz.

 

Merkez karar yönetim kurulu üyesi genel merkez engeller koordinasyon Merkez Başkanlığı ve Sosyal Politikalar birim başkan yardımcısı Cemal Donat “Gölcük’te olmaktan mutluyum. Bugün Gölcük’te vatandaşlarımızı dinleyeceğiz. Vatandaşlarımız teşekkürde edecek sitemde edecek. Dayak da yesek vatandaşlarımızı dinleyeceğiz. Yeri gelecek şükredeceğiz. Yeri gelecek sabredeceğiz. Gelen tüm şikâyetleri serzenişleri talepleri ilgililerine taşıyacağız ve teşekkürlere en güzel en alçak gönüllülükle mukabele edeceğiz. Şikâyetlere de olabilecek en güzel en hayırlı en iyi çözümleri üretebilmek adına bir köprü olacağız.  İnşallah Rabbim muvaffak etsin hep beraber akşama kadar birlikteyiz. Ben tüm gençlik kollarımıza kadın kollarımıza meclis üyelerimize ana kadememize şimdiden adli cenab-ı mutluluklar için çok teşekkür ediyorum. Tüm sorunları Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz”