GFSD YENİ SEZONU AÇTI

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) yeni döneme yakışan bir açılış gerçekleştirdi. Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sular’ı ağırlayan GFSD Başkanı İsmail İkiz ve yönetimini ayrıca Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yalnız bırakmadı. Açılış programında “Saatçi Mikail”, “Plakçı Ahmet”, “Ayasofya’nın Işıkları” konulu fotoğrafların sunumu gerçekleşirken, Fotoğraf Sanatçısı Melih Sular’da fotoğrafçılık tecrübelerini GFSD üyelerine ve katılımcılara aktardı. GFSD Başkanı İsmail İkiz başta Başkan Sezer ve KASK yönetim kurulu başkanı Melih Sular olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

‘ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATTI’

Açılış programında konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, GFSD’nin bugüne kadar çok önemli başarılara imza atarak, bu başarıların kendilerini gururlandırdığını söyledi ve yeni dönemde başarı temennilerini iletti. Akabinde söz alan KASK yönetim kurulu başkanı Melih Sular, fotoğrafçılık deneyimlerini ve tecrübelerini bir sunum ile GFSD üyeleri ve katılımcılara aktardı. Sanatçı Sular’ın sunumu büyük beğeni toplarken, Sanatçıya sunum sonunda GFSD üyeleri ve katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.

15 YILINI DOLDURANLARA ANI PLAKETİ 

GFSD Başkanı İsmail İkiz, açılış programı hakkında şunları söyledi: “Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği'mizin sezon açılış programı; Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer, KASK Yönetim Kurulu Başkanı, Fotoğraf Sanatçısı Melih Sular, üyelerimiz ve davetlilerin katılımı ile başarıyla gerçekleşti. Değirmendere Yalı Evleri Sergi Salonu’nda düzenlediğimiz açılış programımız “Saatçi Mikail”, “Plakçı Ahmet” ve “Ayasofya’nın Işıkları” konulu birbirinden güzel fotoğrafların yer aldığı tanıtım ve KASK yönetim kurulu Başkanı Sayın Melih Sular’ın fotoğrafçılık tecrübelerini aktardığı sunum ile devam etti. Programımızın sonunda 15 yılını dolduran üyelerimize anı plaketi takdim ettik. Programımıza katılım sağlayan Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’e, KASK yönetim kurulu başkanı Sayın Melih Sular’a, üyelerimize ve bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.