PARTİLİLERDEN YAVUZ’A DESTEK

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, ilçe teşkilat kongreleri öncesi adayları tek tek duyurmaya devam ediyor. Başkan Talus, Gölcük’de  mevcut başkandan yana kullandı. Genel Merkez’e  AK Parti Gölcük ilçe başkanı Kemal Yavuz ile yoa devam etmek istediğini belirtti. Genel merkezde bu kararı olumlu bularak Gölcük’e, yerel seçimde de zaferin önemli mimarı olan Kemal Yavuz ile devam kararı alındı.

 

PARTİLİLERDEN YAVUZ’A DESTEK

 

İl Başkanı Talus’un adaylığını açıklamasının ardından AK Parti Gölcük ilçe başkanı ve başkan adayı Kemal Yavuz, parti binasında basın açıklaması yaptı. Yavuz’a, başta Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in yanı sıra belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partililer yoğun destekte bulundu.

 

23 YILDIR GÖREV YAPAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

AK Parti Gölcük ilçe başkanı ve başkan adayı Kemal Yavuz,  “Bugün ak parti teşkilatları için özel bir gün. Yaklaşık 23 yılına giderken teşkilatlarımız için mücadele eden hiç durmaksızın çalışan teşkilatlarımız için çok önemli: Burada 23 yıldır hiç durmadan çalışan teşkilat mensubu arkadaşlarımız var. Allah onlardan razı. Olsun. Eğer onların çalışmaları olmasaydı bugün bu konuşmayı yapamazdık. Rabbim birliğimizi hiç bozmasın. Öncelikle mahalle teşkilatlarım ve kadın kollarında görev yapan kardeşlerimiz ve ablalarımız var. Gençlik kollarımız belediye başkanımız hasılı teşkilatımızda görev yapan büyük bir katılım var. Bu süreçler kolay süreçler değil. Rabbim nasip etti bizler genel merkezimizin ve il başkanımızın tensipleriyle yeniden görevlendirildik. Rabbim bu görevleri layıkıyla yapmayı nasip etsin.

BELEDİYE BAŞKANIMIZLA SORUN YAŞAMADAN YOL YÜRÜDÜK

Bu görevlere gelmek zor değil ama  bu görevleri nasıl yaptığınız önemli. Tabi arkadaşları baktığınız zaman çok zor günlerden geçiyoruz. Ama biz zora talibiz. Kolaya herkes talip olur. Biz 22 yıl içerisinde bu teşkilatlarında ne görev verildiyse her görev almış olduk.

 

İL BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Burada bizi bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımıza ve Genel Merkezimize teşekkür ediyorum. Gölcük ilçesinde biz oy birliği ile ilçe başkanlığı adaylığı konusunda karar kılındı dedi sayın il başkanımız. Bu gerçekten bizi çok mutlu etti. Demek ki bu 1 yıllık süreçte teşkilatımızın kafasını aşağıya düşürecek hiçbir davranışımız olmadı. Bir teşekkürü de belediye başkanımıza etmek istiyorum. Görevimiz boyunca belediye başkanımızla hiçbir sorun yaşamadan yol yürüdük. Farklı bakış açısı olabilir ama bizler partimiz için kol kola girip ne yapılması gerekirse onu yapıyoruz.

 

YÖNETİME GİRENLER SEVİNMESİN AYRILANLAR ÜZÜLMESİN

Arkadaşlar dedim ya en önemli olan unsurlarımız görünmeyen kahramanlarımız. Bu da sizlersiniz. Bu görevi hep birlikte yapıyoruz. Ama ben şunu söylüyorum yeni yönetime girecek olanlar sevinmesin göreve gelecekler üzülmesin. AK Parti teşkilatlarının 22 yıldır yaptıkları ortadadır. Bu görevleri kurucu ilçe başkanlarımızdan bugüne kadar görev yapan herkesten Allah razı olsun. AK Parti Gölcük ilçe teşkilatımız kurulduğunda 50 yaşında olan ağabeylerimiz bugün 73 yaşında. Onlardan Allah razı olsun. Onlarında ellerini öpeceğiz. Kemal Yavuz’u Çok İyi Tanımadan Bu görev, yapan il başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Eksiklerimiz olabiliyor ama bize olan bu güven bizi ayrı motive ediyor.

 

CUMHURBAŞKANIMIZ TEŞKİLATLARIMIZA ÇOK ÖNEM VERİYOR

Sayın Cumhurbaşkanımız bu kadar yoğun işlerinin arasında teşkilatlarım diyor. Teşkilatlarına çok önem veriyor. Bizler bundan sonra da vatan bayrak millet ve ezan konusunda taviz vermeyeceğiz. Türkiye’nin çevresi çembere alınmış durumda. Bunu aklı başında olan herkes görüyor. Bunun bilincinde olup çalışmalarımızı yapacağız. Biz herkese el uzatmaya hazırız. Biz Cumhurbaşkanımızın davası peşinden hiç durmadan koşturmaya devam edeceğiz.

TAHİR BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA

Bir de Büyükşehir Belediye başkanımıza gerçekten teşekkür etmemiz gerekiyor. Ne zaman olsa yanımızda. Gölcükle ilgil ne ihtiyacımız varsa her zaman yanımızda. Ama arkadaşlar şunu unutmayalım. Zor günlerden geçiyoruz. Pandemi dönemi geçirdik Bu pandemi sürecinin ardından doğuda yaşanan ve ülkemizin 7’de 1’inin yıkıldığı depremi asla unutmamalıyız. O yüzden biz unutmayacağız. Unutturmayacağız.

 

KOCAELİ’YE DANGASINI VURACAK KONGRE YAPACAĞIZ

 İnşallah 26’sında AK Parti Gölcük ilçe teşkilatı kongresini yapacağız. İnanıyorum ki Kocaeli’ye damga vuran Kongre yapacağız. Bunu da sizlerle yapacağız.Allah bizleri doğru yoldan asla ayırmasın. Vatan sevdasından uzak düşenlerden eylemesin. Nefsimize uymaktan korusun. Hepimiz samimi olacak ve kalplerimiz bir çalışsın. Biz bu doğrultuda çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah Gölcük’te çok önemli işler yapacağız. 26’sinde Kavaklı Kongre Sarayı’nda çok güzel bir kongremizi gerçekleştireceğiz.

 

GEMİNİN KAPTANINA HEP BİRLİKTE DESTEK OLACAĞIZ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ‘İlçe Başkanımız Kemal Yavuz’u tebrik ediyorum. Gölcük’ün eksiği yok fazlası var. Bizler geminin kaptanına destek olacağız. O da il başkanımıza destek olacak. Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliliği seçimlerinde en büyük desteğin Kocaeli’nden ve Gölcük’ten geleceğine inanıyorum. Dünden bugüne görev yapan arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Sizler olmasaydı bunları yapamazdık. Her gün ilk günkü gibi her gün son gün gibi çalışıyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Üstün başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.