‘HİÇBİR GENCİMİZİ DIŞARIDA BIRAKAMAYIZ’

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gölcük İlçe Başkanı Enes Özgüler son dönemde yapmış oldukları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Özgüler, yönetimi ile birlikte Şehit Bayram Özdere Karakol Amirliği’ni ziyaret ederek, Polis Teşkilatının her daim yanında olduklarını söyledi. Ziyaretleri hakkında açıklamada bulunan Özgüler, “Halkımızın huzuru aynı zamanda güvenliği için 7 gün 24 saat canı pahasına görevinin başında olan Polis Teşkilatımıza minnettarız. Birkaç gündür polislerimize yapılan kahpece saldırıları şiddetle kınıyoruz” dedi.

‘ÜLKÜCÜ; POLİSİ, ASKERİ VE DEVLETİ İLE BİRDİR’

Özgüler, açıklamasının devamında, “Bu anlamlı ziyaretimizi gerçekleştirerek Gölcük Ülkü Ocakları olarak her daim Polis Teşkilatımızın yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. İçerideki ve dışarıdaki hainler bilsin ki: ülkücü; polisi, askeri ve devleti ile birdir. Bayrağı, toprağı ve vatanı ile özdür. Bir gece değil her daim ansızın, vatanımızı ve milletimizi bölmek isteyenlerle mücadelemiz devam edecektir. Gölcük Ülkü Ocakları olarak gündüz yorulmadan gece uyumadan sahadayız” ifadelerine yer verdi.

‘HİÇBİR GENCİMİZİ DIŞARIDA BIRAKAMAYIZ’

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gölcük İlçe Başkanı Özgüler, “Ülkü Ocakları olarak biz her gencimize talibiz. Hiçbir gencimizi dışarıda bırakamayız ve onları terk edemeyiz. Ülkücü Hareket’in vizyonunun ve bilgisinin ne kadar geniş olduğunu önümüzdeki günlerde göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ülkü Ocakları Türkiye’nin ve dünyanın en büyük ve en önemli gençlik hareketidir. Ülkü Ocakları’mızda nice Aziz Sancar’lar, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’lar yetişeceğinden asla şüphemiz yok” diyerek açıklamalarını tamamladı.