VALİ AKTAŞ'A ZİYARETLER SÜRÜYOR

Çanakkale’den ziyarete gelen Emekli Din Görevlisi İbrahim Orta ve Derince Dumlupınar Ortaokulu’nda öğretmen olarak görev yapan Yakup Orta, kabullerinden dolayı Vali İlhami Aktaş’a dolayı teşekkür ettiler.  Vali Aktaş, konuklarıyla bir süre sohbet ederek güzel temennileri ve ziyaretleri sebebiyle teşekkür etti.

İŞ İNSANLARINI AĞIRLADI 

Öte yandan Kent Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Mondelez International Türkiye Genel Müdürü Mehmet İhsan Karagöz ve beraberindeki Kent Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Müdürleri, Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret ederek kabullerinden dolayı teşekkür etti.
Çalışmaları hakkında bilgi aldığı konuklarına ziyaretleri sebebiyle teşekkür eden Vali İlhami Aktaş, Genel Müdür Mehmet İhsan Karagöz, Fabrika Müdürü Ekrem Çınar ve Kamu İlişkileri Müdürü Esra Doğan Tulgan’a işlerinde başarılar diledi.

AK PARTİ KARAMÜRSEL İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN ZİYARET   

 AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Mecit Erdoğan ve beraberindeki heyet Vali İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Mecit Erdoğan ve beraberindekiler Vali İlhami Aktaş’a kabullerinden dolayı teşekkür ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.