YALOVA GALİBİYETİNİN ARDINDAN UZUNER KARŞILAŞMAYI BÖYLE DEĞERLENDİRDİ

Gölcükspor Teknik Direktörü Ömer Faruk Uzuner, Yeşil Yalova FK karşısında elde ettikleri galibiyetin ardından maç değerlendirmesinde bulundu. Uzuner, “Öncelikle maçta emeği geçen tüm Gölcükspor ailesine teşekkür ederim. Bugün sahada gösterdiğimiz mücadele ve birliktelik harikaydı. Kazandığımız için çok mutluyum” diyerek sözlerine başladı.

TERİNİN SON DAMLASINA KADAR MÜCADELE ETTİLER

Başarılı teknik adam, futbolcularının performansını da övgüyle değerlendirdi. “Futbolcularımın hepsini tek tek alınlarından öpüyorum. Her biri sahada terinin son damlasına kadar mücadele etti. Oyuncularımın özverisi ve takım ruhu, bu maçı kazanmamızda büyük rol oynadı. Sahada göstermiş oldukları performans, birlikte nasıl çok daha güçlü olduğumuzu bir kez daha kanıtladı” dedi.

GÖLCÜKSPOR TARAFTARLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Uzuner, galibiyetin bir adım daha ileriye taşıdığı hedeflere de vurgu yaptı: “Bu maç, şampiyonluğa tırmandığımız merdivenin üçüncü basamağıydı. Biz her daim gelişmeye devam etmeli ve her maçta üstüne koyarak ilerlemeliyiz. Önümüzde zorlu bir lig maratonu var ve her maçta aynı konsantrasyonu ve azmi göstermek zorundayız. Son olarak Gölcükspor taraftarlarına da teşekkür eden Uzuner, “Bizi destekleyen tüm Gölcükspor sevdalılarına ayrıca değinmek istiyorum; tribünde siz, sahada biz, ‘Birlikte çok daha güçlüyüz’” diyerek sözlerini tamamladı.