DEĞİRMENDERESPOR'DAN YALÇIN KILDIRAN'A VEFA TURNUVASI

İlimizin başarılı kulüplerinden Değirmenderespor alt yapıda da müthiş işlere imza atarken birbirinden güzel organizasyonlar düzenliyor. Yeşil siyahlı kulüp son derece anlamlı bir turnuvaya daha imza atıyor. Önce U-11 Şampiyonlar Turnuvası ardından Yaza Merhaba Turnuvası düzenleyen Değirmenderespor üçüncü turnuvasını organize edecek.

 

U-12 GRUPLARI YER ALACAK

Turnuva, Kocaelispor’un efsanesi Yalçın Kıldıran adına düzenlecek ve çok özel bir günün arefesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ndan 1 gün önce 28 Ekim’de gerçekleşecek. 29 Ekim Yalçın Kıldıran Turnıvası’na birbirinden değerli kulüplerin U-12 takımları katılacak ve 28 Ekim Pazartesi günü Değirmendere Stadı’da gerçekleşecek olan organizasyon saat 14.00’te başlayacak.

 

BAŞKAN ODABAŞI’NDAN DAVET VAR

Kulüp yaptığı duyuru ile “Kulübümüz yine dev bir turnuvaya ev sahipliği yapıyor. 29 Ekim günü ve değerli büyüğümüz Yalçın Kıldıran (Merhum) anısına düzenlediğimiz büyük turnuvaya tüm sporseverleri bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. Başkan İbrahim Odabaş “Hayatının önemli bir sürecini Değirmendere’mizde geçiren, Kocaelispor’un ve ülkemizin unutmayacağı efsanelerden Yalçın Kıldıran hocamızı anmak ve Cumhuriyet Bayramı’nda bir araya gelmek istedik. Tüm sporseverleri Değirmendere Stadı’nda bekliyoruz” dedi.

 

DEĞİRMENDERESPOR 29 EKİM YALÇIN KILDIRAN TURNUVASI’NA KATILACAK KULÜPLER

Kocaelispor

Değirmenderespor

Galatasaray

Sakaryaspor

Gölcükspor

Yeni Kocaelispor

Hisareynspor

Kartepe Fatih Sultan Mehmet

Gölcük Gençlerbirliği

Fola Spor