KAMU KURUMLARI DERNEĞİ KONGREYE HAZIRLANIYOR

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Yönetimi, geçtiğimiz akşam derneklerinin olağan toplantısını düzenledi. Toplantıya Dernek Başkanı Lütfü Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Selahattin Boz, Mustafa Cintaş, Hakan Bıçakçı, Emine Akboyun, Ayşe Dışpınar, Hüseyin Barış ve Recai Gönenç katılım gösterdi. Toplantı hakkında konuşan Dernek Başkanı Yılmaz, “Derneğimizin kurulmasının ardından ilçemizde çeşitli faaliyetler gerçekleştirerek ilçemize katkılar sunmaya, ilçemizi belirli aralıklarla bir araya getirmeye özen gösterdik” dedi.

“BİRÇOK KONUDA KATKIDA BULUNDUK”

Sözlerine devam eden Yılmaz, “Derneğimizin bu zamana kadar gelmesinde, derneğimiz yönetiminde bulunan kıymetli isimler kadar tüm üyelerimizin katkısının da olduğunu söyleyebiliriz. Yine bu anlamda derneğimizin gerçekleştirdiği çeşitli etkinliklerde bir araya geldik, istişarelerde bulunduk, birbirimizle sohbet ettik ve ilçemize birçok konuda katkıda bulunduk. Son süreçte de derneğimizle ilgili önemli kararlar almak adına bir toplantı gerçekleştirdik. Yönetim kurul toplantımızda olağan genel kurul kararını da almış bulunmaktayız” dedi.

‘İLERLEYEN SÜREÇTE BİLGİLERİ VERECEĞİZ’

Başkan Yılmaz, açıklamasının sonunda “Yönetim kurul toplantımızda derneğimizin olağan genel kurul tarihini belirlemek üzere de bir adım attık ve bu anlamda 24 Haziran tarihinde kongremizi yapma kararını aldık. Sürecin derneğimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Kongremizi yapmanın ardından yine hep birlikte çeşitli etkinliklere imza atabilmek ve ilçemize katkılar sunmak adına kararlar almak istiyoruz. Dernek kongremizin yer ve saatini de ilerleyen süreç içerisinde üyelerimize açıklayacağız” dedi.