KARBAFED YÖNETİMİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Federasyonu (KARBAFED) yönetimi, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’i ziyaret ederek, federasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarete Federasyon Başkanı Gökhan Atılgan, Engin Yasin Uzuner, Emre Özbay, Perihan Dede, Leyla Şenol, Ali Tokgöz ve Saffet Dönmez katılım sağladı. Atılgan, ziyaret isteklerini kırmadığı için Başkan Ölmez’e teşekkür etti.

FEDERASYON HAKKINDA BİLGİ ALDI

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, ziyaret için Kocaeli Artvin Batum Havalisi Federasyonu Başkanı Gökhan Atılgan ve federasyon yönetimine teşekkür ederken, KARBAFED’in ne amaçla kurulduğu, hangi çalışmaları ortaya koyduğu gibi konular hakkında bilgi aldı. Başkan Ölmez, federasyon yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Çalışmaları ile ilimize güzel bir iz bırakmak istediklerini belirten Atılgan, bu konuda var güçleri ile çalışacaklarını söyledi.

‘GÖREVLERİNDE KOLAYLIKLAR DİLİYORUZ’

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Federasyonu Başkanı Gökhan Atılgan, ziyaret hakkında şu bilgileri verdi: “Kandıra Belediye Başkanımız Sayın Erol Ölmez Beyefendiyi makamında ziyaret ettik. Bizlere vakit ayıran ve bizleri en iyi şekilde ağırlayan değerli başkanımıza şükranlarımızı sunuyor, görevlerinde kolaylıklar diliyoruz” dedi. Federasyon Başkanı Atılgan ayrıca, “KARBAFED olarak ilçelerimizde etkinlikler gerçekleştirerek halkımızın temsil ettiğimiz kültürü öğrenmesini, bu kültürle eğlenmelerini istiyor, güzel bir hava oluşturarak kardeşlik içerisinde bir arada olmayı temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.