Kent Konseyi Kadın Meclisinden Gazetemize Ziyaret

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Yönetimi oldu. Kurulduğu günden beri tarafsız ve doğru haber peşinde koşan ve bizlere en yalın haliyle aktaran tüm basın emekçisi arkadaşlarımınız bu özel gününü kutlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Turnalı, İmtiyaz Sahibimiz Emine Akboyun olmak üzere gazete personelimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlayarak çalışmalarımızda başarılar dilediler.

Turnalı “Tüm gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutlarım”

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, yönetimi ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, “Doğru bilginin aktarılması ve halkın menfaatinin korunması ilkesinden ayrılmayan,  haber peşinde koşan, doğru haberin aktarılması için gece gündüz demeden emek veren tüm gazetecilerin “10 Ocak Gazeteciler Gününü” kutlarım. Bu bağlamda gazetenizde görev alan muhabirlerinizden, sayfa editörünüze,  matbaanızda çalışan tüm basın emekçisi arkadaşlarımızın bu müstesna

Ziyaretin sonunda Başkan Turnalı ve Yönetimi Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Emine Akboyun’a  Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri tarafından üretilen el emeği bir ürün hediye ettiler. Akboyun, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Yönetimini hem nazik ziyaretleri hem de anlamlı hediyeleri için teşekkür etti.