MUHTARLARDAN KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

 ‘HALKIMIZ, İLK OLARAK MUHTARINA DANIŞIYOR’

Dernek Başkanı Saral, ziyarette yaptığı konuşmada “19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında bugünümüzü ziyaretlere ayırdık. Sizlerle buluşmak ve programımıza davet etmek istedik. Öncelikle bizleri makamınızda ağırladığınız için teşekkür ediyoruz. Muhtarlarımız, mahallelerinde halkımızın ilk danıştığı kişilerin başında geliyor. Halkımız da bir sorunla karşılaştığında ilk olarak muhtarını arıyor. İlçemizde görev yapan muhtarlarımız da işlerini en iyi şekilde yapmaya devam ediyorlar. Bu vesile ile her bir muhtarımızın gününü kutluyoruz” dedi.

‘GÖREVLERİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUZ’

Kaymakam Gültekin, ziyarette yaptığı konuşmada “Muhtarlarımız, mahallelerini en iyi bilen, mahalle halkının sorunlarını bilen kişiler olarak demokrasimizin temel taşlarından biridir. Siz muhtarlarımıza da yaptığınız bu güzel ziyaret için teşekkür ediyorum. Sizin de belirttiğiniz gibi halkımız, bir sorunla karşılaştığı zaman muhtarına danışıyor. İlçemizde görev yapan muhtarlarımızı da artık tanıyoruz. Sizin yapacağınız çalışmalarda bizler de destek olmak adına elimizden geleni yapmaya gayret göstereceğiz. Bu vesile ile tüm muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

GÖLCÜĞÜN GELECEĞİ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret ederek devam etti  Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve beraberindekiler ziyarette Başkan Sezer’e kendilerine verdikleri destek için teşekkür ettiler. Nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Sezer ise, “Gölcük’ün tüm mahallelerini temsil eden ve ilçemizde hemşehrilerimizin benimsedikleri kişiler olan kıymetli muhtarlarımızla birlikte olmaktan, onlarla Gölcük’ün geleceği için çalışmaktan dolayı memnuniyetimi ifade etmek isterim” dedi.