SANAYİ ESNAFLARINA SAĞLIK KONTROLÜ

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Gölcük Medar Hastanesi işbirliğinde Gölcük Sanayi Çarşısı’nda hizmet veren esnaflara yerinde sağlık kontrolü yapıldı. Dün yapılan sağlık kontrolü uygulamasına; Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Başkan Vekilleri Suat Öztürk, Ömer Küçükateş ve yönetimi ile Genel Sekreter Seyhan Sirmen katılım sağladı.

‘ESNAFIMIZ BİLGİ SAHİBİ OLDU’

Sanayi esnaflarına yönelik sağlık kontrolü hakkında açıklamada bulunan Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, “Odamız ve Gölcük Medar Hastanesi işbirliğinde yapılan protokol anlaşması neticesinde ilki Gölcük Sanayimizde bulunan esnaflara sağlık kontrolü yapıldı. Odamızın girişimleri sonucu Gölcük Medar Hastanesi ile tüm ilçe kapsamında protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamındaki ilk sağlık taramasına sanayi çarşısından başlandı” dedi.

‘HER GÜN BELİRLENEN MAHALLELERDE YAPILACAK’

Kocaman, “Sanayi esnafımızdan çok yoğun ilginin olduğu sağlık taramasında Medar Hastanesi Gölcük Sanayi’de bulunan esnaflarımıza şeker ve tansiyon kontrollerinin yanı sıra esnafımızı ve birinci derecede yakınlarını kapsayan indirim kuponları ile sağlık kontrolleri yapıldı. Esnafımıza yönelik sağlık kontrolü her gün belirlenen mahallelerde yapılacak. Bu mahalleler Değirmendere, Halıdere, Ulaşlı, İhsaniye, Hisareyn ve Yazlık ile devam edip, Gölcük Merkez’inde devam edecektir” ifadelerini kullandı.

‘BİZE OLAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ’

Kocaman, son olarak, “Protokol kapsamında esnaflarımızın, sağlık kontrollerini hızlı ve kolay bir şekilde yaptırarak bilgi sahibi olmalarını sağladık. Medar Hastanesi indirim kuponlarını ve hediyelerini aldı. Çalışmalarımız kapsamında esnafımızca memnuniyet aldık, büyük bir katılımın olması da bizleri çok mutlu etti. Esnaflarımıza yönelik çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Bize olan güveni boşa çıkarmayacağız” diyerek açıklamalarını tamamladı.