Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Gökmen Türkkanı yaptığı yazılı basın açıklamasında Gölcük'ün marka değeri olması için yapılması gerekenler konusunda görüşlerini bildirdi.
Gölcük'ün marka değerinin olması için bir takım önerilerde bulunan Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Gökmen Türkkanı "Marka Dünya genelinde tanınmak ve tedarikçileri, çalışanları, halkı, yöneticileri ve devamlılığı ile isim olmaktır. Ülkemizde marka denince ilk akla gelen isimdir. Marka olmak için; bir işletme yani konumuz gereği Belediyemiz marka olmak istiyorsa ilk önce ben yaptım havasındaki kişi afişlerinden vazgeçmeli ve Belediyenin logosu adı altında afişler bastırılmalı ve kullanılmalıdır. Örneğin yerel seçimler öncesi yeni adliye inşaatı karşısı asılan 26,000 m2 hayvan barınağı yaptık afişi. Hani nerede, kim biliyor. Öncelikle temsil kabiliyeti olan seçilmiş takım çalışmasını kabul etmeli ve biz demesini ögrenmelidir. Nitekim bu ülkede ki tüm liderler için geçerlidir" dedi.
GÖLCÜK NASIL MARKA OLUR?
Kurumun tüm takımı adına ve temsil bölgesi için çalışma yapılması gerektiğini belirten Türkkanı "Gölcük denildiğinde insanlar ne görmeli Gölcük'ü nasıl tanımalı kafasında ne canlanmalıdır? Gölcük'te nelerimiz var? Şuan Gölcük denince bir yabancının aklına ne gelir? Neden Gölcük halkı dahi başka ilçelere gitmekte asker kenti olan Gölcük'te asker aileleri burada ne yapabiliriz diye sorarken bile acı gerçek ortadadır.Şu unutulmamalıdır ki bir makam kişiye özel değil temsil ettiği topluluğa önderlik makamıdır. Yapılanların tamamı sayın Ellibeş' in adıyla değil de ilçe adıyla yapılmalıdır. Tüm kurum çalışanlarının ve ilçenin analizi yapılarak önde olan özellikleri belirlenmeli, kurumsal kimlik çalışması yapılarak sosyal medya hesapları açılarak aktif olarak yönetilmeli, profesyonel ekipler kurarak Gölcük denince akla gelecek özellikler göz önünde bulundurularak bir logo çalışması yapılmalı, tüm personel ve şehir analiz sonuçları dikkate alınarak eksiklikleri eğitimle giderilmeli, tedarikçi firmalar belirlenmeli ve devamlılık esas alınmalı, tanıtım videoları hazırlanmalı, ilçedeki sorunların tamamı ( yol, aydınlatma, kültürel, sokak köpekleri vb )bir çok sorun köklü çözülmeli anıtpark köpeklerin mekanı değil anıtpark olarak hafızalarda canlanmalı, Değirmendere festivalleri ile canlandırılmalı. Donanma şenlikleri yapılmalı, Müze gibi yerler sadece askeriye içinde değil halka açık yerlerde konuşlanmalı, tiyatro yapılmalı, sinemalar yapılmalı, sokak insanlarımız ile ilgili çalışmalar yapılmalı,