LASTİK İŞ
ismail

Gölcük 25.12.2020 - 21:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

Ege ve Trakya'dan yurt dışına göçmen kaçıran kaçakçılar şeytani bir planla yeni bir güzergah belirlediler. Bir süreden beri Kocaeli genelinde yakalanan göçmen sayısındaki artış, emniyeti yeni bir araştırmaya yöneltti.Sonuçta, duyanları hayrete düşürecek bir yöntemle kaçakçıların yeni bir güzergah belirlediği öne sürüldü..

İnanılmaz olay geçtiğimiz ay Halıdere de 40 dan fazla Afgan kaçağın yakalanmasının ardından iz sürülmesi sonucu ortaya çıktı. Yapılan araştırma ise ortaya " Bu kadar olmaz" dedirten bir sonuç çıkarttı.. İddalara göre,çeşitli yollardan Başiskele ve Gölcük'e getirilerek burada saklanan Afgan yabancılar, gece yarısı sahil yolundan gruplar halinde Ford Liman bölgesine getiriliyor, buradan da yurt dışına gönderilmek için bekletilen araçlara gizlenerek gemilere binmeleri sağlanıyordu. İçerden de yardım aldıkları ön görülen insan tacirlerinin bu yolla çok sayıda kaçağı yurt dışına gönderebilecekleri değerlendirildi.  Yapılan araştırma sonucu geçtiğimiz hafta Sahil Güvenlik ekipleri ile birlikte operasyon yapan emniyet güçleri, Başiskele Asar dere sahilinde 17 Afganı yakaladı. Sahil yolundan Ford liman bölgesine gitmeye çalışan kaçakların yanlarında çocukların da olduğu belirtilirken tamamı gözaltına alınarak yabancılar şubesine sevk edildiler. Bu operasyondan hemen sonra, dün gece de aynı bölgede yine çok kapsamlı operasyon yapıldığı belirtilirken, fabrikalar içinde kaçakçılarla iş birliği yapan olup olmadığı da araştırılmaya başlandı.  Kaçakçılık olayının ortaya çıkmasının ardından sahil bölgesinde bulunan Ford ve diğer fabrikalarda güvenlik önlemleri üst düzeye çıkartıldı. 
Ege ve Trakya'dan yurt dışına göçmen kaçıran kaçakçılar şeytani bir planla yeni bir güzergah belirlediler. Bir süreden beri Kocaeli genelinde yakalanan göçmen sayısındaki artış, emniyeti yeni bir araştırmaya yöneltti.Sonuçta, duyanları hayrete düşürecek bir yöntemle kaçakçıların yeni bir güzergah belirlediği öne sürüldü..

İnanılmaz olay geçtiğimiz ay Halıdere de 40 dan fazla Afgan kaçağın yakalanmasının ardından iz sürülmesi sonucu ortaya çıktı. Yapılan araştırma ise ortaya " Bu kadar olmaz" dedirten bir sonuç çıkarttı..

İddalara göre,çeşitli yollardan Başiskele ve Gölcük'e getirilerek burada saklanan Afgan yabancılar, gece yarısı sahil yolundan gruplar halinde Ford Liman bölgesine getiriliyor, buradan da yurt dışına gönderilmek için bekletilen araçlara gizlenerek gemilere binmeleri sağlanıyordu. İçerden de yardım aldıkları ön görülen insan tacirlerinin bu yolla çok sayıda kaçağı yurt dışına gönderebilecekleri değerlendirildi. 

Yapılan araştırma sonucu geçtiğimiz hafta Sahil Güvenlik ekipleri ile birlikte operasyon yapan emniyet güçleri, Başiskele Asar dere sahilinde 17 Afganı yakaladı. Sahil yolundan Ford liman bölgesine gitmeye çalışan kaçakların yanlarında çocukların da olduğu belirtilirken tamamı gözaltına alınarak yabancılar şubesine sevk edildiler.

Bu operasyondan hemen sonra, dün gece de aynı bölgede yine çok kapsamlı operasyon yapıldığı belirtilirken, fabrikalar içinde kaçakçılarla iş birliği yapan olup olmadığı da araştırılmaya başlandı. 

Kaçakçılık olayının ortaya çıkmasının ardından sahil bölgesinde bulunan Ford ve diğer fabrikalarda güvenlik önlemleri üst düzeye çıkartıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.