LASTİK İŞ
ismail

''AŞKINI DÜŞÜREN VARSA ÇIKSIN ARASIN!''

Gölcük 14.01.2021 - 06:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

''AŞKINI DÜŞÜREN VARSA ÇIKSIN ARASIN!''

Gölcük Temizlik İşleri müdürlüğü, ilçe de bir yandan temizlik hizmeti yürütürken, sosyal medyayı da aktif olarak kullanmayı ihmal etmiyor..

Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından dün yapılan paylaşımda "Aşkını düşüren varsa şimdiden çıksın arasın. Biz süpürmeye başlıyoruz,sorumluluk kabul etmeyiz'' notu dikkat çekti. Çarşamba Pazarı alanında temizlik esnasında çekilen fotoğraflarla yapılan paylaşımın, Erkin Koray'In ünlü şarkısı "Aşkımı süpürdüler" şarkısına gönderme olduğunu anlayan vatandaşlar, temiz bir kent de yaşammızı sağlayan temizlik işleri görevlisi arkadaşlara teşekkür ettiler. 
Gölcük Temizlik İşleri müdürlüğü, ilçe de bir yandan temizlik hizmeti yürütürken, sosyal medyayı da aktif olarak kullanmayı ihmal etmiyor..

Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından dün yapılan paylaşımda "Aşkını düşüren varsa şimdiden çıksın arasın. Biz süpürmeye başlıyoruz,sorumluluk kabul etmeyiz'' notu dikkat çekti.

Çarşamba Pazarı alanında temizlik esnasında çekilen fotoğraflarla yapılan paylaşımın, Erkin Koray'In ünlü şarkısı "Aşkımı süpürdüler" şarkısına gönderme olduğunu anlayan vatandaşlar, temiz bir kent de yaşammızı sağlayan temizlik işleri görevlisi arkadaşlara teşekkür ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.