LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN SEZER GÖLCÜK’Ü TANITTI

06.11.2020 - 12:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAŞKAN SEZER GÖLCÜK’Ü TANITTI

Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen ‘Turizm Sektör Temsilcileri Buluşması’nda, Gölcük Belediyesi’nin 100 iştiraki olan GÖLAŞ da stant açtı. Başkan Sezer, stantta bizzat durarak katılımcılara Gölcük’ü tanıttı.

Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği, ülkemiz geneli yüze takın seyahat acentesinin temsilcisi ve turizm işletmecisinin katıldığı sektör buluşması programında; Gölcük Belediyesi’nin 100 iştiraki olan GÖLAŞ’ın standı büyük ilgi çekti. BAŞKAN SEZER STANDA BİLGİ VERDİ Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de statta bizzat durarak Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve seyahat acentesi temsilcilerine sürdürdükleri turizm projeleri ve faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi ve Gölcük’ün turizm potansiyelini tanıttı.  ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “İlçemiz turizminin gelişimine ve tanıtımına önemli katkı sağlayacağını düşündüğüm programda; belediyemizin 100 iştiraki GÖLAŞ tarafından işletilen; Yazlık Ilıca, Değirmendere Yalı Evleri, Eriklitepe Tabiat Parkı, Yalı Konak Otel, Örcün Sultan Hatun Konağı’nın ve ilçemizin turistik potansiyelimin tanıtımını yaptık. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen ‘Turizm Sektör Temsilcileri Buluşması’nda, Gölcük Belediyesi’nin 100 iştiraki olan GÖLAŞ da stant açtı. Başkan Sezer, stantta bizzat durarak katılımcılara Gölcük’ü tanıttı.

Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği, ülkemiz geneli yüze takın seyahat acentesinin temsilcisi ve turizm işletmecisinin katıldığı sektör buluşması programında; Gölcük Belediyesi’nin 100 iştiraki olan GÖLAŞ’ın standı büyük ilgi çekti.

BAŞKAN SEZER STANDA BİLGİ VERDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de statta bizzat durarak Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve seyahat acentesi temsilcilerine sürdürdükleri turizm projeleri ve faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi ve Gölcük’ün turizm potansiyelini tanıttı. 

ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “İlçemiz turizminin gelişimine ve tanıtımına önemli katkı sağlayacağını düşündüğüm programda; belediyemizin 100 iştiraki GÖLAŞ tarafından işletilen; Yazlık Ilıca, Değirmendere Yalı Evleri, Eriklitepe Tabiat Parkı, Yalı Konak Otel, Örcün Sultan Hatun Konağı’nın ve ilçemizin turistik potansiyelimin tanıtımını yaptık. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.