LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİNE BAŞARI BELGESİ VERİLDİ

Sağlık 15.01.2021 - 15:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİNE BAŞARI BELGESİ VERİLDİ

Pandemi sürecinde yoğun çalışma performansı gösteren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar’a gösterilen gayret ve çalışmalarından ötürü Gölcük Kaymakam Cengiz Karabulut tarafından “Başarı Belgesi” takdim edildi. Başarı belgesini takdim eden Kaymakam Karabulut; “Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi tüm çalışanlarıyla içerisinde bulunduğumuz Pandemi sürecinin ağır koşullarına rağmen işleyişini aksatmadan sürdürmüştür. Bu çalışmalarda gayret gösteren tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi. Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar; “Pandemi dönemi hepimiz için zorlu geçen bir süreç oldu. Bu süreç içerisinde birçok insana hizmet verdik ve vermeye devam ediyoruz. Bu süreçte çalışmalarımızı gören ve takdir eden, Gölcük İlçe Kaymakamı Sayın Cengiz Karabulut'a en içten dileklerimle teşekkür ediyorum, dedi.
Pandemi sürecinde yoğun çalışma performansı gösteren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar’a gösterilen gayret ve çalışmalarından ötürü Gölcük Kaymakam Cengiz Karabulut tarafından “Başarı Belgesi” takdim edildi.
Başarı belgesini takdim eden Kaymakam Karabulut; “Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi tüm çalışanlarıyla içerisinde bulunduğumuz Pandemi sürecinin ağır koşullarına rağmen işleyişini aksatmadan sürdürmüştür. Bu çalışmalarda gayret gösteren tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.
Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar; “Pandemi dönemi hepimiz için zorlu geçen bir süreç oldu. Bu süreç içerisinde birçok insana hizmet verdik ve vermeye devam ediyoruz. Bu süreçte çalışmalarımızı gören ve takdir eden, Gölcük İlçe Kaymakamı Sayın Cengiz Karabulut'a en içten dileklerimle teşekkür ediyorum, dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.