LASTİK İŞ

HALK EKMEK 30 KASIM'DA VATANDAŞIN HİZMETİNDE

Ekonomi 01.11.2019 - 11:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HALK EKMEK 30 KASIM'DA VATANDAŞIN HİZMETİNDE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Fırıncılar Odası arasında yapılan protokol neticesinde şehrimizde halk etmek satışları hazırlıkların tamamlanması ile en geç 30 Kasım'da başlıyor.

Ekim ayında Büyükşehir Belediyesi ve Fırıncılar Odası arasında imzalanan Halk Ekmek Protokolü kapsamında İzmit’te halk ekmek satışı en geç 30 Kasım’da başlayacak. Halk ekmeğin satışı için 10 Kasım’da büfeler belirlenen noktalara yerleştirilecek. Hazırlıklarla birlikte en geç 30 Kasım’da satışlar başlayacak. 6 GÜN HİZMET  İzmit Belediyesi tarafından belirlenen halk ekmek satış noktalarına elektrik tesisatını oda yaparken Büyükşehir Belediyesi tarafından da ihale ile alınan halk ekmek satış büfeleri 10 Kasım’da belirlenen 15 noktaya kurulacak. Resmi tatillerde kapalı olacak büfelerde halk ekmek sabah saat 06.00 ile 08.00 arası, 12.00 ile 14.00, 17.00 ile 18.00 arasında satış yapılacak. Büfelerde 200 gram ekmek 1 liradan, 400 gram ekmek ise 2 liradan satışa sunulacak. İZMİT NOKTALARI  Büfe satışları İzmit'te 15 noktada gerçekleşecek. Satış noktaları Bayındırlık-Dünya Bankası, Bekirdere Mimar Sinan Ortaokulu, Alikahya Merkez, Yahya Kaptan, Tavşantepe, Topçular Şeref Meydanı, Bağçeşme Meydanı, Gültepe Mahallesi, Kuruçeşme Parkı, Yeni Cuma Parkı, 42 Evler sanayi Mahallesi, Anıtpark, Yeşilova Özbek Çeşme Meydanı, Alikahya Karadenizliler, Yenidoğan-Serdar Mahallesi olarak belirlendi. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Fırıncılar Odası arasında yapılan protokol neticesinde şehrimizde halk etmek satışları hazırlıkların tamamlanması ile en geç 30 Kasım'da başlıyor.

Ekim ayında Büyükşehir Belediyesi ve Fırıncılar Odası arasında imzalanan Halk Ekmek Protokolü kapsamında İzmit’te halk ekmek satışı en geç 30 Kasım’da başlayacak. Halk ekmeğin satışı için 10 Kasım’da büfeler belirlenen noktalara yerleştirilecek. Hazırlıklarla birlikte en geç 30 Kasım’da satışlar başlayacak.

6 GÜN HİZMET 
İzmit Belediyesi tarafından belirlenen halk ekmek satış noktalarına elektrik tesisatını oda yaparken Büyükşehir Belediyesi tarafından da ihale ile alınan halk ekmek satış büfeleri 10 Kasım’da belirlenen 15 noktaya kurulacak. Resmi tatillerde kapalı olacak büfelerde halk ekmek sabah saat 06.00 ile 08.00 arası,
12.00 ile 14.00, 17.00 ile 18.00 arasında satış yapılacak. Büfelerde 200 gram ekmek 1 liradan, 400 gram ekmek ise 2 liradan satışa sunulacak.

İZMİT NOKTALARI 
Büfe satışları İzmit'te 15 noktada gerçekleşecek. Satış noktaları Bayındırlık-Dünya Bankası, Bekirdere Mimar Sinan Ortaokulu, Alikahya Merkez, Yahya Kaptan, Tavşantepe, Topçular Şeref Meydanı, Bağçeşme Meydanı, Gültepe Mahallesi, Kuruçeşme Parkı, Yeni Cuma Parkı, 42 Evler sanayi Mahallesi, Anıtpark, Yeşilova Özbek Çeşme Meydanı, Alikahya Karadenizliler, Yenidoğan-Serdar Mahallesi olarak belirlendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.