LASTİK İŞ
ismail

İNTİHAR HABERLERİNİ YAYINLAMIYORUZ !

Gölcük 15.11.2019 - 19:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İNTİHAR HABERLERİNİ YAYINLAMIYORUZ !

Yeni Gölcük Gazetesi ve yenigolcuk.com haber sitemizde intihar haberleri yayınlamama kararı almış bulunuyoruz.

Ülke genelinde peş peşe meydana gelen toplu intihar olaylarının yanı sıra, bir ay içinde 10 vatandaşımızın canına kıydığı ilimizde, bu tür haberlerin intihara özendirdiğini ve intihar eğilimini arttırdığını düşünüyoruz. Her ne amaçla olursa olsun, kişinin canına kıyması, dinimizce de yasaklanmış, hayatın doğal akışına da uygun bir durum değildir. Kişiler yaşanan zorluklara göğüs germeli, çareyi intiharda değil, çalışmak,üretmek ve toplumsal dayanışmada aramalıdır.. Saygıdeğer okurlarımıza duyururuz.  .
Yeni Gölcük Gazetesi ve yenigolcuk.com haber sitemizde intihar haberleri yayınlamama kararı almış bulunuyoruz.

Ülke genelinde peş peşe meydana gelen toplu intihar olaylarının yanı sıra, bir ay içinde 10 vatandaşımızın canına kıydığı ilimizde, bu tür haberlerin intihara özendirdiğini ve intihar eğilimini arttırdığını düşünüyoruz.

Her ne amaçla olursa olsun, kişinin canına kıyması, dinimizce de yasaklanmış, hayatın doğal akışına da uygun bir durum değildir. Kişiler yaşanan zorluklara göğüs germeli, çareyi intiharda değil, çalışmak,üretmek ve toplumsal dayanışmada aramalıdır..

Saygıdeğer okurlarımıza duyururuz. 

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.