LASTİK İŞ

KAYMAKAM KARABULUT İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN EVLERİNE GİTTİ

17.01.2021 - 12:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KAYMAKAM KARABULUT İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN EVLERİNE GİTTİ

Kaymakam Cengiz Karabulut, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zehra Kahraman ile birlikte dezavantajlı gruplar ev ziyaretinde başladı. Çocuklara hediye verirken ailelerin ihtiyaçlarını sordu.

Kaymakam Cengiz Karabulut, Sosyal Yardımlaşma vakfından yardım alan aileleri Maske, Mesafe, Temizlik kurallarına uyularak gerçekleştirilen ziyarette çocuklarla sohbet etme imkanı buldu. Kaymakam Karabulut, çocuklara hediyeler verdi. Ailelerin çeşitli ihtiyaçları olup olmadıklarını yerinde inceledi. YARDIM ELİ UZATMAYA DEVAM EDECEĞİZ Kaymakam Karabulut, yapmış olduğu açıklamada “Tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde Covid- 19 Pandemisi ile mücadele etmekte. Bu süreçte ihtiyaç sahibi olan ailelere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak destek olmaya devam ediyoruz. Bu süreçte genel merkez ve vakıf öz kaynaklarıyla 4 Bin 956 kişiye toplamda 4 Milyon 676 Bin lira yardım yapıldı. Yardımların hangi hanelere gideceği yönünde yapılan araştırmalar sonucunda, yardımları ilgili hanelere göndermeye ilerleyen süreçte de devam edeceğiz. Kaymakamlığımıza bağlı vakfımızın da bu konuda sürekli olarak yaptığı çalışmalar söz konusu. Geçtiğimiz dönemde de çeşitli yardımlar, ilçemizde ihtiyaç duyan hanelere ve kişilere teslim edilmişti. Devletimiz, yardıma ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza elini uzatmaya devam edecek” dedi.
Kaymakam Cengiz Karabulut, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zehra Kahraman ile birlikte dezavantajlı gruplar ev ziyaretinde başladı. Çocuklara hediye verirken ailelerin ihtiyaçlarını sordu.

Kaymakam Cengiz Karabulut, Sosyal Yardımlaşma vakfından yardım alan aileleri Maske, Mesafe, Temizlik kurallarına uyularak gerçekleştirilen ziyarette çocuklarla sohbet etme imkanı buldu. Kaymakam Karabulut, çocuklara hediyeler verdi. Ailelerin çeşitli ihtiyaçları olup olmadıklarını yerinde inceledi.

YARDIM ELİ UZATMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Kaymakam Karabulut, yapmış olduğu açıklamada “Tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde Covid- 19 Pandemisi ile mücadele etmekte. Bu süreçte ihtiyaç sahibi olan ailelere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak destek olmaya devam ediyoruz. Bu süreçte genel merkez ve vakıf öz kaynaklarıyla 4 Bin 956 kişiye toplamda 4 Milyon 676 Bin lira yardım yapıldı. Yardımların hangi hanelere gideceği yönünde yapılan araştırmalar sonucunda, yardımları ilgili hanelere göndermeye ilerleyen süreçte de devam edeceğiz. Kaymakamlığımıza bağlı vakfımızın da bu konuda sürekli olarak yaptığı çalışmalar söz konusu. Geçtiğimiz dönemde de çeşitli yardımlar, ilçemizde ihtiyaç duyan hanelere ve kişilere teslim edilmişti. Devletimiz, yardıma ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza elini uzatmaya devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.