LASTİK İŞ

KAYMAKAM KARABULUT “SAĞLIK’TA SORUN KALMAYACAK”

Sağlık 15.02.2020 - 15:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYMAKAM KARABULUT “SAĞLIK’TA SORUN KALMAYACAK”

Gölcük Kaymakamın Cengiz Karabulut ve Gölcük İlçe Sağlık Müdürü  Dr. Sabri Medişoğlu İlçemizde yapımı devam etmekte olan Yunus Emre Sağlık Ocağını yerinde incelediler. SAĞLIK’TA SORUN KALMAYACAK Kocaeli Valiliği Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yaptırılan Yunus Emre Aile Sağlığı Merkezi yapımı devam ediyor. Yapımı devam eden Projeyi yerinde gezen Kaymakam Cengiz Karabulut “İlçemizde yapılan sağlık yatırımları hızla devam ediyor. Yunus Emre Aile Sağlık Merkezinin inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Aynı zamanda Değirmendere’ye yapılan Devlet hastanemiz, Mevcut hastanemizin yanına yapılan ek hizmet binası ve Çarşı merkezimizde ki sağlık kompleksi inşaatlarında bir sorun olmadan devam ediyor. Binalarımız tamamlandığında ilçemizde sağlıkla ilgili problemlerimiz olmayacak”dedi.  1780 METREKARE Gölcük ilçesinde 1780,31 metrekare alana yapılan proje Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’ne kayıtlı alan Gölcük Belediyesi’nin imar sınırları içerisinde yer alıyor. 

Gölcük Kaymakamın Cengiz Karabulut ve Gölcük İlçe Sağlık Müdürü  Dr. Sabri Medişoğlu İlçemizde yapımı devam etmekte olan Yunus Emre Sağlık Ocağını yerinde incelediler.

SAĞLIK’TA SORUN KALMAYACAK
Kocaeli Valiliği Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yaptırılan Yunus Emre Aile Sağlığı Merkezi yapımı devam ediyor. Yapımı devam eden Projeyi yerinde gezen Kaymakam Cengiz Karabulut “İlçemizde yapılan sağlık yatırımları hızla devam ediyor. Yunus Emre Aile Sağlık Merkezinin inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Aynı zamanda Değirmendere’ye yapılan Devlet hastanemiz, Mevcut hastanemizin yanına yapılan ek hizmet binası ve Çarşı merkezimizde ki sağlık kompleksi inşaatlarında bir sorun olmadan devam ediyor. Binalarımız tamamlandığında ilçemizde sağlıkla ilgili problemlerimiz olmayacak”dedi. 
1780 METREKARE
Gölcük ilçesinde 1780,31 metrekare alana yapılan proje Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’ne kayıtlı alan Gölcük Belediyesi’nin imar sınırları
içerisinde yer alıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.