LASTİK İŞ
ismail

MEDAR HASTANESİ SEMİNERLERİ YOĞUN KATILIMLA DEVAM EDİYOR

Sağlık 19.02.2020 - 18:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MEDAR HASTANESİ SEMİNERLERİ YOĞUN KATILIMLA DEVAM EDİYOR

Özel Medar Hastanesi Gölcük, sosyal sorumluluk projesi kapsamında verdiği eğitimlerine KOMEK meslek edindirme kursları ile devam ediyor

Özel Medar Hastanesi Gölcük, toplumu bilinçlendirmeye yönelik düzenlediği eğitimlerine KOMEK Yeniköy meslek edindirme kurslarında verdiği eğitimlerine hızla devam ediyor. KOMEK Yeniköy Meslek edindirme Kurslarına katılan bayanlara yönelik, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanı Dr. Emine AHİ tarafından, duruş bozuklukları, boyun bel ve sırt ağrıları sebepleri ve fizik tedavi uygulamaları konularında eğitim verildi. Eğitimde günlük yapılması gereken egzersizler uygulamalarına da değinen Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Emine AHİ, günlük egzersiz uygulamalarının düzenli yapılması durumunda, kronikleşen ağrılarında ciddi oranda azalacağına dikkat çekti. Teknolojik ağrılar Özel Medar Gölcük Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Emine AHİ tarafından KOMEK Yeniköy kursiyerlerine verilen eğitimde, günümüzde teknoloji bağımlılığına bağlı bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlarla geçirilen uzun süreler sonucu ortaya çıkan ağrıların teknolojik ağrılar olarak tıp diline girdiğine değinerek, telefon kullanımında fiziksel olarak dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.  
Özel Medar Hastanesi Gölcük, sosyal sorumluluk projesi kapsamında verdiği eğitimlerine KOMEK meslek edindirme kursları ile devam ediyor

Özel Medar Hastanesi Gölcük, toplumu bilinçlendirmeye yönelik düzenlediği eğitimlerine KOMEK Yeniköy meslek edindirme kurslarında verdiği eğitimlerine hızla devam ediyor. KOMEK Yeniköy Meslek edindirme Kurslarına katılan bayanlara yönelik, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanı Dr. Emine AHİ tarafından, duruş bozuklukları, boyun bel ve sırt ağrıları sebepleri ve fizik tedavi uygulamaları konularında eğitim verildi. Eğitimde günlük yapılması gereken egzersizler uygulamalarına da değinen Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Emine AHİ, günlük egzersiz uygulamalarının düzenli yapılması durumunda, kronikleşen ağrılarında ciddi oranda azalacağına dikkat çekti.

Teknolojik ağrılar

Özel Medar Gölcük Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Emine AHİ tarafından KOMEK Yeniköy kursiyerlerine verilen eğitimde, günümüzde teknoloji bağımlılığına bağlı bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlarla geçirilen uzun süreler sonucu ortaya çıkan ağrıların teknolojik ağrılar olarak tıp diline girdiğine değinerek, telefon kullanımında fiziksel olarak dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.