LASTİK İŞ
ismail

MESLEK SAHİBİ YAPIYOR ?

Gölcük 29.09.2015 - 12:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

MESLEK SAHİBİ YAPIYOR ?

Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile Gölcük Meslek Edindirme Kursları başlıyor. Kurslar Gölcük Belediyesi Eğitim Kültür Müdürlüğü bünyesinde ve Gölmek çatısı altında 9 merkezde 16 branşta verilecek.

Vatandaşlarımız tarafından böylesine yoğun ilgi gören kurslarımız Değirmendere, Halıdere, Ulaşlı, İhsaniye, Hisareyn ve Yazlıkta, Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü işbirliğiyle yapılarak Gölcük Meslek Edindirme Kursları, diğer bir deyişle Gölmek çatısı altında hizmet vermeye devam ediyor. Bu çalışmalarla birlikte ülke ekonomisine katkı sağlanmakta, sosyal ve kültürel yönden desteklemelerle birlikte birçok açıdan gelişim imkanı oluşturulmakta ve istihdam imkanı sağlanmasına yardımcı olunmaktadır. Vatandaşlarımıza boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirme alışkanlıkları kazandırılarak, yeteneklerini geliştirme ve sergileme imkanı da sağlanmaktadır. Gölmek kursları, Giyim, İğne Oyası, Resim, Hat, Tezhip, Gemi Maket Yapımı, El Nakışı, Pasta yapımı, Takı Tasarımı, Ebru, Kaligrafi, Çini İşleme, Kırkyama, Gitar, Bağlama, Aerobik, Cilt branşlarında uzman eğitmenler tarafından ve belirlenen programlar dahilinde büyük bir özen ve titizlikle gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Gölcük Meslek Edindirme Kursları Kayıtları 15 Ekimde son bulmakla birlikte, başvuruların bitmesinden ardından da Kurslar başlayacak. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız, Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezine giderek kayıtlarını yaptırabilecekler.  
Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile Gölcük Meslek Edindirme Kursları başlıyor. Kurslar Gölcük Belediyesi Eğitim Kültür Müdürlüğü bünyesinde ve Gölmek çatısı altında 9 merkezde 16 branşta verilecek.

Vatandaşlarımız tarafından böylesine yoğun ilgi gören kurslarımız Değirmendere, Halıdere, Ulaşlı, İhsaniye, Hisareyn ve Yazlıkta, Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü işbirliğiyle yapılarak Gölcük Meslek Edindirme Kursları, diğer bir deyişle Gölmek çatısı altında hizmet vermeye devam ediyor.

Bu çalışmalarla birlikte ülke ekonomisine katkı sağlanmakta, sosyal ve kültürel yönden desteklemelerle birlikte birçok açıdan gelişim imkanı oluşturulmakta ve istihdam imkanı sağlanmasına yardımcı olunmaktadır. Vatandaşlarımıza boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirme alışkanlıkları kazandırılarak, yeteneklerini geliştirme ve sergileme imkanı da sağlanmaktadır.

Gölmek kursları, Giyim, İğne Oyası, Resim, Hat, Tezhip, Gemi Maket Yapımı, El Nakışı, Pasta yapımı, Takı Tasarımı, Ebru, Kaligrafi, Çini İşleme, Kırkyama, Gitar, Bağlama, Aerobik, Cilt branşlarında uzman eğitmenler tarafından ve belirlenen programlar dahilinde büyük bir özen ve titizlikle gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda Gölcük Meslek Edindirme Kursları Kayıtları 15 Ekimde son bulmakla birlikte, başvuruların bitmesinden ardından da Kurslar başlayacak. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız, Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezine giderek kayıtlarını yaptırabilecekler.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.