LASTİK İŞ
ismail

OKULLARDA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Sağlık 08.02.2020 - 15:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKULLARDA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Kızılay Gölcük Şube Başkanlığı tarafından başlatılan Kan Bağış kampanyası okullarda aralıksız devam ederken kan bağış kampanyası ilçemizde bulunan tüm okullarda devam edecek.

Kızılay Gölcük Şubesi başkanlığı tarafından sürekli ilçemizin belirli alanlarda kan bağış stantlarını kurarak kan bağışını gerçekleştiriyorlar. Sağlık Bakanlığın ve Mili Eğitim Bakanlığı protokol imzalamasının ardından Kızılay Gölcük Şubesi okullarda kan bağış stantlarını kurarak kan bağışını gerçekleştiriyorlar. Gölcük Adem Başoğlu Ortaokulunda Kızılay Gölcük Şubesi başkanlığı tarafından Kan Bağış stantları kurarak kan bağışı gerçekleştirdiler. Kan bağışına ilgi olduğunu açıklayan Kızılay Gölcük Şube Başkan Orhan Barış; “öncelikle şunu belirtmek isterim. Kan bağışı her zaman ihtiyaçtır. Bunu için biz Kızılay Gölcük ilçesi olarak kan bağışı çalışmalarımızı aralıksız yapıyoruz. Sağlık Bakanlığımızın ve Milli Eğitim Bakanlığımızın yapmış olduğu protokol ardından biz Kızılay Gölcük Şubesi olarak kan bağışı için okullarımızda stant kurma çalışmalarımız başladı. Okul öğretmenleri ve okul velilerimiz tarafından bu kan bağış kampanyamıza çok büyük ilgi vardır. Bu güne kadar her okulumuzda veya kişi arasında kan bağışı yapışıyor. Bu da şimdilik çok iyi bir rakamdır. İlçemizde bulunan tüm okullarımızda kan bağış çalışmalarımız devam edecek” dedi. Fahri Haner     
Kızılay Gölcük Şube Başkanlığı tarafından başlatılan Kan Bağış kampanyası okullarda aralıksız devam ederken kan bağış kampanyası ilçemizde bulunan tüm okullarda devam edecek.

Kızılay Gölcük Şubesi başkanlığı tarafından sürekli ilçemizin belirli alanlarda kan bağış stantlarını kurarak kan bağışını gerçekleştiriyorlar. Sağlık Bakanlığın ve Mili Eğitim Bakanlığı protokol imzalamasının ardından Kızılay Gölcük Şubesi okullarda kan bağış stantlarını kurarak kan bağışını gerçekleştiriyorlar. Gölcük Adem Başoğlu Ortaokulunda Kızılay Gölcük Şubesi başkanlığı tarafından Kan Bağış stantları kurarak kan bağışı gerçekleştirdiler.
Kan bağışına ilgi olduğunu açıklayan Kızılay Gölcük Şube Başkan Orhan Barış; “öncelikle şunu belirtmek isterim. Kan bağışı her zaman ihtiyaçtır. Bunu için biz Kızılay Gölcük ilçesi olarak kan bağışı çalışmalarımızı aralıksız yapıyoruz. Sağlık Bakanlığımızın ve Milli Eğitim Bakanlığımızın yapmış olduğu protokol ardından biz Kızılay Gölcük Şubesi olarak kan bağışı için okullarımızda stant kurma çalışmalarımız başladı. Okul öğretmenleri ve okul velilerimiz tarafından bu kan bağış kampanyamıza çok büyük ilgi vardır. Bu güne kadar her okulumuzda veya kişi arasında kan bağışı yapışıyor. Bu da şimdilik çok iyi bir rakamdır. İlçemizde bulunan tüm okullarımızda kan bağış çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Fahri Haner     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.