LASTİK İŞ

PEHLEVAN ''ORGAN BAĞIŞINDA GÖLCÜK HEDEFİNE ULAŞTI''

Sağlık 14.11.2019 - 18:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PEHLEVAN ''ORGAN BAĞIŞINDA GÖLCÜK HEDEFİNE ULAŞTI''

Organ bağışı haftası kapsamında Gölcük halkının duyarlı olmasından dolayı organ bağışı sürekli yapılarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yönetimi organ bağışında hedeflerini tutturdular.

Organ bağış haftasından dolayı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yöneticileri tarafından organize edilerek Gölcük'ün belirli noktalarında organ bağış stantlarını kurdular. Aynı zamanda son bir haftadır Hastane giriş salonunda organ bağış standı kuruldu. Vatandaşlar hastaneye gelirken organ bağışı için bilgi alırken aynı zamanda organ bağışında bulunuyor. Bir yıl içerisinde Gölcük'te 700 kişi organ bağışını yaparken bu son bir haftadır Gölcük'te yaklaşık 110 kişi organ bağışında bulundu. Organ bağışında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yönetimi organ bağışında hedeflerini tutturmuş oldu. Organ bağışı ile ilgili açıklama yapan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “organ bağışında hedeflediğimiz çalışmayı Tutturduk. Bunun en büyük nedeni Gölcük Halkımızın organ ve doku bağışında çok duyarlıdır. Gerek hastanemizde, gerekse ilçemizin belirli noktalarına organ bağış standı kuruyoruz. Kurduğumuz stantlar halkımızın ilgisini çekiyor. Organ bağışı almadan önce halkımıza organ bağışının nasıl yapıldığı ve ne şekilde alındığını halkımıza en iyi şekilde anlatıyoruz. Ülkemiz genelinde organ bekleyen çok hastalarımız vardır. Bu hastalarımızın organ ihtiyacını giderek için organ bağış çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu hafta organ bağış haftası nedeniyle bir hafta boyunca ilçemizin çeşitli bölgelerinde stant kurarken, aynı zamanda hastanemizde stantlarımız her perşembe günü kuruluyor. Organ bağışı demek birçok insanlarımıza umut oluyor” dedi. Fahri Haner      
Organ bağışı haftası kapsamında Gölcük halkının duyarlı olmasından dolayı organ bağışı sürekli yapılarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yönetimi organ bağışında hedeflerini tutturdular.

Organ bağış haftasından dolayı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yöneticileri tarafından organize edilerek Gölcük'ün belirli noktalarında organ bağış stantlarını kurdular. Aynı zamanda son bir haftadır Hastane giriş salonunda organ bağış standı kuruldu. Vatandaşlar hastaneye gelirken organ bağışı için bilgi alırken aynı zamanda organ bağışında bulunuyor. Bir yıl içerisinde Gölcük'te 700 kişi organ bağışını yaparken bu son bir haftadır Gölcük'te yaklaşık 110 kişi organ bağışında bulundu. Organ bağışında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yönetimi organ bağışında hedeflerini tutturmuş oldu.

Organ bağışı ile ilgili açıklama yapan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “organ bağışında hedeflediğimiz çalışmayı Tutturduk. Bunun en büyük nedeni Gölcük Halkımızın organ ve doku bağışında çok duyarlıdır. Gerek hastanemizde, gerekse ilçemizin belirli noktalarına organ bağış standı kuruyoruz. Kurduğumuz stantlar halkımızın ilgisini çekiyor. Organ bağışı almadan önce halkımıza organ bağışının nasıl yapıldığı ve ne şekilde alındığını halkımıza en iyi şekilde anlatıyoruz. Ülkemiz genelinde organ bekleyen çok hastalarımız vardır. Bu hastalarımızın organ ihtiyacını giderek için organ bağış çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu hafta organ bağış haftası nedeniyle bir hafta boyunca ilçemizin çeşitli bölgelerinde stant kurarken, aynı zamanda hastanemizde stantlarımız her perşembe günü kuruluyor. Organ bağışı demek birçok insanlarımıza umut oluyor” dedi.

Fahri Haner      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.