LASTİK İŞ

ŞİRİNKÖY'DE KÖPEKLER TAVUKLARI ÖLDÜRDÜ

Gündem 20.02.2020 - 12:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞİRİNKÖY'DE KÖPEKLER TAVUKLARI ÖLDÜRDÜ

Şirinköy Mahalle sakinlerinden İlker Çavuş kendi bahçesinde beslediği tavukları kümeste Sokak köpekleri tarafından telef edildi.

Edinilen bilgilere göre İlker Çavuş Gölcük Şirinköy Kalıcı konutlar 12 ada da ikamet ediyor. Kendi bahçeli evinde tavuk yetiştiriyor. İlker Çavuş akşam tavuklarını yemledikten sonra kümese koyarak ayrıldığını belirten İlker Çavuş şunları söyledi. İlker Çavuş; “ben akşam tavukları yemledikten sonra kümese koydum. Bu sabaha karşı sokak hayvanları olan köpekler kümese girerek 8 tane tavuğu telef etti. Bu bir gerçektir sokak hayvanlarından çok büyük sıkıntılarımız vardır. Sokak hayvanlarını telef etmesini asla düşünmüyorum. Ama yetkililerimiz tarafından kalıcı bir çözümün getirilmesini istiyoruz. Çünkü bu sokak hayvanları sabaah okula giden çocuklara, aynı zamanda camiye giden insanlara saldırıyorlar. Bunun bir önlemi alınması için yetkililerimiz duyarlı olmasını istiyoruz” şeklinde konuştu. Fahri Haner  
Şirinköy Mahalle sakinlerinden İlker Çavuş kendi bahçesinde beslediği tavukları kümeste Sokak köpekleri tarafından telef edildi.

Edinilen bilgilere göre İlker Çavuş Gölcük Şirinköy Kalıcı konutlar 12 ada da ikamet ediyor. Kendi bahçeli evinde tavuk yetiştiriyor. İlker Çavuş akşam tavuklarını yemledikten sonra kümese koyarak ayrıldığını belirten İlker Çavuş şunları söyledi.

İlker Çavuş; “ben akşam tavukları yemledikten sonra kümese koydum. Bu sabaha karşı sokak hayvanları olan köpekler kümese girerek 8 tane tavuğu telef etti. Bu bir gerçektir sokak hayvanlarından çok büyük sıkıntılarımız vardır. Sokak hayvanlarını telef etmesini asla düşünmüyorum. Ama yetkililerimiz tarafından kalıcı bir çözümün getirilmesini istiyoruz. Çünkü bu sokak hayvanları sabaah okula giden çocuklara, aynı zamanda camiye giden insanlara saldırıyorlar. Bunun bir önlemi alınması için yetkililerimiz duyarlı olmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Fahri Haner

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.