LASTİK İŞ
ismail

YEŞİL BURSA TAM DİŞİMİZE GÖRE

Spor 30.11.2017 - 10:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YEŞİL BURSA TAM DİŞİMİZE GÖRE

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta ilk yarının tamamlanmasına 3 maç kala, son 2 maçta elde ettiği 6 puan ile büyük bir moral bulan Gölcükspor, bu moral ile Pazar günü deplasmanda oynayacağı Yeşil Bursaspor maçına hazırlanıyor.

Ligin düşme potasında yer alan Yeşil Bursaspor'u gözüne kestiren kırmızı-siyahlılar, bu maçı kazanarak son 2 haftalık galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyor. Teknik heyet, futbolcuları Yeşil Bursaspor maçına en iyi şekilde hazırlamak için, adeta bir psikolog gibi çalışıyorlar  TÜM PLANLAR GALİBİYET ÜZERİNE Deplasmanda oynanan 1461 Trabzon ve iç sahada oynanan Kırıkjhanspor maçlarında elde ettiği 2 galibiyet ve 6 puanla üzerindeki ölü toprağını atan, Spor Toto 3. Lig temsilcimiz  Gölcükspor, 3 Aralık Pazar günü, Bursa'da karşılaşacağı Yeşil Bursapor maçını da kazanarak, çıkış trendini sürdürmek istiyor. İç sahada maç kazanamama stresini Kırıkhanspor galibiyetiyle üstünden atan Kırmızı-Siyahlılar, ligin ilk yarısını en az 24 puanla tamamlayarak, ligin 2. Yarısında play-off mücadelesi veren takımlar arasında olmak istiyor. Ligin alt sırasında bulunan 3 takımın yukarıdaki takımlar arasında makasın açılması nedeniyle, alt sıralarla işi olmayan Gölcükspor, her hafta üzerine koyarak, irtifasını yükseltmesi gerekiyor. Hafta başından bu yana tüm planlarını 3 puan üzerine yapan Gölcükspor'da moraller en üst seviyede.    YEŞİL BURSA GİTTİ GİDİYOR Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un Pilot Takımı olan Yeşil Bursaspor, bu sezon hem iç sahada hem de deplasmanda istediği sonuçları alamayan bir takım olarak göze çarpıyor. Yeşil Bursaspor, ligin geride kalan 14 haftasında sadece 1 galibiyet elde ederken, 5 beraberlik aldı ve 8 maçtan da mağlup ayrıldı. Attığı 6 golle Erciyespor'dan sonra ligin en az gol atan ekibi olan Yeşil Bursaspor, 18 golle de zor gol yiyen bir ekip görüntüsü sergiliyor. Maçlarını Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan Minareli Çavuş Spor Tessilerinde oynayan, Yeşil Bursapor'un 14 haftalık performansına bakıldığı zaman, ligde kalması oldukça zor görünüyor. Tüm bu veriler Gölcükspor için avantaj teçkil ederken, temsilcimizin Pazar akşamı evine 3 puanla dönmesi kuvvetle muhtemel gibi gözüküyor.  Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta ilk yarının tamamlanmasına 3 maç kala, son 2 maçta elde ettiği 6 puan ile büyük bir moral bulan Gölcükspor, bu moral ile Pazar günü deplasmanda oynayacağı Yeşil Bursaspor maçına hazırlanıyor.

Ligin düşme potasında yer alan Yeşil Bursaspor'u gözüne kestiren kırmızı-siyahlılar, bu maçı kazanarak son 2 haftalık galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyor. Teknik heyet, futbolcuları Yeşil Bursaspor maçına en iyi şekilde hazırlamak için, adeta bir psikolog gibi çalışıyorlar 

TÜM PLANLAR GALİBİYET ÜZERİNE
Deplasmanda oynanan 1461 Trabzon ve iç sahada oynanan Kırıkjhanspor maçlarında elde ettiği 2 galibiyet ve 6 puanla üzerindeki ölü toprağını atan, Spor Toto 3. Lig temsilcimiz  Gölcükspor, 3 Aralık Pazar günü, Bursa'da karşılaşacağı Yeşil Bursapor maçını da kazanarak, çıkış trendini sürdürmek istiyor. İç sahada maç kazanamama stresini Kırıkhanspor galibiyetiyle üstünden atan Kırmızı-Siyahlılar, ligin ilk yarısını en az 24 puanla tamamlayarak, ligin 2. Yarısında play-off mücadelesi veren takımlar arasında olmak istiyor. Ligin alt sırasında bulunan 3 takımın yukarıdaki takımlar arasında makasın açılması nedeniyle, alt sıralarla işi olmayan Gölcükspor, her hafta üzerine koyarak, irtifasını yükseltmesi gerekiyor. Hafta başından bu yana tüm planlarını 3 puan üzerine yapan Gölcükspor'da moraller en üst seviyede.   

YEŞİL BURSA GİTTİ GİDİYOR
Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un Pilot Takımı olan Yeşil Bursaspor, bu sezon hem iç sahada hem de deplasmanda istediği sonuçları alamayan bir takım olarak göze çarpıyor. Yeşil Bursaspor, ligin geride kalan 14 haftasında sadece 1 galibiyet elde ederken, 5 beraberlik aldı ve 8 maçtan da mağlup ayrıldı. Attığı 6 golle Erciyespor'dan sonra ligin en az gol atan ekibi olan Yeşil Bursaspor, 18 golle de zor gol yiyen bir ekip görüntüsü sergiliyor. Maçlarını Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan Minareli Çavuş Spor Tessilerinde oynayan, Yeşil Bursapor'un 14 haftalık performansına bakıldığı zaman, ligde kalması oldukça zor görünüyor. Tüm bu veriler Gölcükspor için avantaj teçkil ederken, temsilcimizin Pazar akşamı evine 3 puanla dönmesi kuvvetle muhtemel gibi gözüküyor.  Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.