LASTİK İŞ

CHP GÖLCÜK'TE OY KULLANMAYA DEVAM EDİYOR

Siyaset 23.03.2025 - 12:02, Güncelleme: 23.03.2025 - 12:02
 

CHP GÖLCÜK'TE OY KULLANMAYA DEVAM EDİYOR

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tek aday olduğu önseçim bugün gözaltı ve tutuklama talebine rağmen Gölcük CHP İlçe Binasında başladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, partisinin 28 Ocak Salı tarihli TBMM Grup Toplantısında, bir sonraki genel seçimlerdeki cumhurbaşkanı adayını örgüt denetimli ön seçim yöntemiyle belirleyeceklerini açıklamıştı. Özel’in bu çıkışının ardından il ve ilçe örgütleri üye çalışmalarını hızlandırmış bu kapsamda CHP Kocaeli İl Örgütü üye sayısını yüzde 18 yükseltmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tek aday olduğu önseçim gözaltı ve tutuklanma talebine rağmen bugün gerçekleşiyor. Gölcük CHP İlçe Örgütünde oylama 08.00 itibariyle başladı.   Sirmen oy kullanmaya davet etti Sabahın erken saatlerinde  Önceki dönem İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP  Kocaeli Milletvekili Sefa Sirmen oy kullandı. Sirmen "Hak, Hukuk ve Adalet duygusuyla demokratik haklarımızı sandığa yansıtmak hepimizin görevi olduğundan oy kullanmaya erken geldim. Tüm Gölcüklü hemşerilerimi demokrasiye sahip çıkmak için oy vermeye davet ediyorum"dedi.   Parti binasında oy kullanıyorlar Gölcük'te parti binasında yapılan oy kullanmaya köyler başta olmak üzere Yazlık, Hisareyn, İhsaniye, Merkez mahallesi, Kavaklı, Donanma, Yeni Mahalle, Piyalepaşa mahallesi, Şehitler,Şirinköy mahallesi, Dumlupınar, Denizevler,Çiftlik, Düzağaç, İpekyolu, Yunus Emre mahallesi üyeleri kullanıyor.   Üye olmayanlar Gölcük ve Değirmendere'de oy kullanıyor Değirmendere'de kurulan sandıklara ise Ulaşlı, Halıdere ve Değirmendere üyeleri oy kullanıyor. Üye olmayanlar ise her iki sandık çevresinde de  oy kullanıyorlar. Dayanışma sandıklarına üye olmayan vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tek aday olduğu önseçim bugün gözaltı ve tutuklama talebine rağmen Gölcük CHP İlçe Binasında başladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, partisinin 28 Ocak Salı tarihli TBMM Grup Toplantısında, bir sonraki genel seçimlerdeki cumhurbaşkanı adayını örgüt denetimli ön seçim yöntemiyle belirleyeceklerini açıklamıştı. Özel’in bu çıkışının ardından il ve ilçe örgütleri üye çalışmalarını hızlandırmış bu kapsamda CHP Kocaeli İl Örgütü üye sayısını yüzde 18 yükseltmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tek aday olduğu önseçim gözaltı ve tutuklanma talebine rağmen bugün gerçekleşiyor. Gölcük CHP İlçe Örgütünde oylama 08.00 itibariyle başladı.

 

Sirmen oy kullanmaya davet etti
Sabahın erken saatlerinde  Önceki dönem İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP  Kocaeli Milletvekili Sefa Sirmen oy kullandı. Sirmen "Hak, Hukuk ve Adalet duygusuyla demokratik haklarımızı sandığa yansıtmak hepimizin görevi olduğundan oy kullanmaya erken geldim. Tüm Gölcüklü hemşerilerimi demokrasiye sahip çıkmak için oy vermeye davet ediyorum"dedi.

 

Parti binasında oy kullanıyorlar
Gölcük'te parti binasında yapılan oy kullanmaya köyler başta olmak üzere Yazlık, Hisareyn, İhsaniye, Merkez mahallesi, Kavaklı, Donanma, Yeni Mahalle, Piyalepaşa mahallesi, Şehitler,Şirinköy mahallesi, Dumlupınar, Denizevler,Çiftlik, Düzağaç, İpekyolu, Yunus Emre mahallesi üyeleri kullanıyor.

 

Üye olmayanlar Gölcük ve Değirmendere'de oy kullanıyor
Değirmendere'de kurulan sandıklara ise Ulaşlı, Halıdere ve Değirmendere üyeleri oy kullanıyor. Üye olmayanlar ise her iki sandık çevresinde de  oy kullanıyorlar. Dayanışma sandıklarına üye olmayan vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.