CHP GÖLCÜK'TE OY KULLANMAYA DEVAM EDİYOR
CHP GÖLCÜK'TE OY KULLANMAYA DEVAM EDİYOR
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tek aday olduğu önseçim bugün gözaltı ve tutuklama talebine rağmen Gölcük CHP İlçe Binasında başladı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tek aday olduğu önseçim bugün gözaltı ve tutuklama talebine rağmen Gölcük CHP İlçe Binasında başladı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, partisinin 28 Ocak Salı tarihli TBMM Grup Toplantısında, bir sonraki genel seçimlerdeki cumhurbaşkanı adayını örgüt denetimli ön seçim yöntemiyle belirleyeceklerini açıklamıştı. Özel’in bu çıkışının ardından il ve ilçe örgütleri üye çalışmalarını hızlandırmış bu kapsamda CHP Kocaeli İl Örgütü üye sayısını yüzde 18 yükseltmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tek aday olduğu önseçim gözaltı ve tutuklanma talebine rağmen bugün gerçekleşiyor. Gölcük CHP İlçe Örgütünde oylama 08.00 itibariyle başladı.
Sirmen oy kullanmaya davet etti
Sabahın erken saatlerinde Önceki dönem İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Kocaeli Milletvekili Sefa Sirmen oy kullandı. Sirmen "Hak, Hukuk ve Adalet duygusuyla demokratik haklarımızı sandığa yansıtmak hepimizin görevi olduğundan oy kullanmaya erken geldim. Tüm Gölcüklü hemşerilerimi demokrasiye sahip çıkmak için oy vermeye davet ediyorum"dedi.
Parti binasında oy kullanıyorlar
Gölcük'te parti binasında yapılan oy kullanmaya köyler başta olmak üzere Yazlık, Hisareyn, İhsaniye, Merkez mahallesi, Kavaklı, Donanma, Yeni Mahalle, Piyalepaşa mahallesi, Şehitler,Şirinköy mahallesi, Dumlupınar, Denizevler,Çiftlik, Düzağaç, İpekyolu, Yunus Emre mahallesi üyeleri kullanıyor.
Üye olmayanlar Gölcük ve Değirmendere'de oy kullanıyor
Değirmendere'de kurulan sandıklara ise Ulaşlı, Halıdere ve Değirmendere üyeleri oy kullanıyor. Üye olmayanlar ise her iki sandık çevresinde de oy kullanıyorlar. Dayanışma sandıklarına üye olmayan vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.